BAŞKANI CAN, VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKANI CAN, VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘’Halk Günü’’ kapsamında vatandaşlarımızla bir araya gelerek,...

A+A-

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘’Halk Günü’’ kapsamında vatandaşlarımızla bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinledi.
Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iç içe olan Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızı ağırlayarak, görüş ve taleplerini dinleyip hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Gerçekleştirilen Halk Günü hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak her zaman vatandaşı dinlemeye, görüş ve taleplerini en kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturma gayretinde olduklarını belirtti.
Bilecik Belediye Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın görüş ve önerileri ile sorunlarını her zaman dinlediklerini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’İlk günden bu yana büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz Belediye Başkanlığı görevimiz kapsamında vatandaşlarımızı ‘’Halk Günü’’ programlarında ağırlamaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen istek ve görüşleri yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbihal ediyoruz. Bu görüşmeler neticesinden değerli hemşehrilerimizden gelen talepleri daha kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuyoruz. Bu anlamda her hafta Salı günü gerçekleştirdiğimiz program ile vatandaşlarımızı dinlemeye ve hasbihal etmeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.


Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.