BAŞKANA DESTEK SÜRÜYOR

BAŞKANA DESTEK SÜRÜYOR

Osmaneli Halkı, 1308 Osmaneli Belediye Sporun fahri başkanı ve Belediye Başkanı Münür Şahin'e destek ziyaretlerini sürdürüyor.Osmaneli'nin Başkan Şahin...

A+A-

Osmaneli Halkı, 1308 Osmaneli Belediye Sporun fahri başkanı ve Belediye Başkanı Münür Şahin'e destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Osmaneli'nin Başkan Şahin döneminde her alanda örnek projelerle adından söz ettirdiğini ifade eden vatandaşlar, gazetemize yaptıkları açıklamada Ak Parti'nin aday göstermediği Başkan Şahin'in bağımsız olarak aday olmasını istediklerini söylediler.  

Osmanelililer, “Her gün belediyeye gruplar halinde giderek başkanımıza adaylık konusunda baskımızı artıracağız. Osmaneli üzerinde son sözü sandıkta biz söyleyeceğiz” ifadelerini kullandılar.

Vatandaşlar Münür Şahin’in aday yapılmadığına şaşırdıklarını ifade ederek; “Osmaneli tarihinde Münür Şahin’in başkanlığı dönemindeki kadar hizmet hiç gelmedi. Osmaneli’ye son beş yılda yapılan hizmetleri hiç kimse inkâr edemez. Biz Osmanelili vatandaşlar olarak Belediye Başkanı Münür Şahin’i en azından bir dönem daha Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Başlatılan hizmetlerin bitirilmesi adına bizler Münür Şahin’i aday olarak görmek istiyoruz. Neredeyse günün 20 saatini Osmaneli’ye hizmet için ayakta geçiren Belediye Başkanı Şahin’e yapılan bu muameleyi hak ettiğine inanmıyoruz. Başkan Şahin aday olana kadar da her gün onu makamında ziyaret etmeye devam edeceğiz” dediler.

Bu haber toplam 2441 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum