“EŞİMİN TAŞIDIĞI BAYRAĞI DEVRALMAK İSTİYORUM”

“EŞİMİN TAŞIDIĞI BAYRAĞI DEVRALMAK İSTİYORUM”

30 Aralık 2018 Pazar günü rahatsızlanarak Eskişehir’e kaldırılan ve 1 Ocak günü vefat eden Osmaneli Camikebir Mahallesi Muhtarı Rahmetli Ünal Özet’in...

A+A-

30 Aralık 2018 Pazar günü rahatsızlanarak Eskişehir’e kaldırılan ve 1 Ocak günü vefat eden Osmaneli Camikebir Mahallesi Muhtarı Rahmetli Ünal Özet’in eşi Saliha Özet; “Rahmetli eşimin elinde 20 yıl taşıdığı Muhtarlık Bayrağını devralmaya hazırım” dedi. 
Camikebir Mahallesinde 4 dönem (20 yıl) Muhtarlık yapan, Osmaneli’nin en sevilen ve en hareketli kişilerinden biri olan Ünal Özet’in vefat etmesi nedeniyle eşi Saliha Özet Muhtar adayı oldu. Eşinin bir dönem daha aday olup ondan sonra muhtarlığı bırakmaya niyetlendiğini söyleyen Saliha Özet; “Eşim hem Camikebir mahallesine muhtarlık yaptı hem de esnaf olarak vatandaşlarımıza hizmet etti. Muhtarlığı boyunca her zaman eşimin yanında oldum. Bu esnada hem vatandaşlarımızı hem de Devleti daha iyi ve daha yakından tanıma fırsatını buldum. Rahmetli eşimin mahallemize ve Osmanelimize birçok hizmeti oldu. Aynı hizmetleri devam ettirmek, onun 20 yıl boyunca yere düşürmeden taşıdığı muhtarlık bayrağını taşımak için Camikebir Mahallemizden Muhtar adayı olmaya karar verdim. 20 yıl oyunca insanlarımıza nasıl hizmet edileceğini, vatandaşlarımıza hizmet edebilmek adına yeri geldiğinde kendi işinden, kendi zamanından nasıl fedakârlık yapılacağını ben ondan öğrendim. Ondan öğrendiklerimi de önümüzdeki beş yılda en iyi şekilde tatbik edeceğimden hiçbir vatandaşımızın kuşkusu olmasın. Ben Osmaneli ilçemizde yeni bir yol açarak, kadınlarımızın da Muhtarlığı en iyi şekilde yapabileceğini kanıtlamak istiyorum. Osmaneli’nin ilk kadın Muhtarı olarak, rahmetli eşimin hizmetlerini devam ettirmek istiyorum. Rahmetli eşime bir kez daha Allah’tan gani gani rahmet, tüm sevenlerine de baş sağlığı diliyorum. Onun yokluğu hem ailesi olarak bizler için, hem de onu sevenler için elbetteki zor, fakat bu zorluğu birlik beraberlik içerisinde tüm mahalle sakinlerimizle birlik aşmayı diliyorum. 31 Mart Yerel seçimlerinde Camikebir Mahallesinin tüm sakinlerinden destek bekliyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 4127 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum