BAŞKANA BİR CEVAPTA  İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AKDAŞ’TAN GELDİ

BAŞKANA BİR CEVAPTA İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AKDAŞ’TAN GELDİ

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş’da bir açıklama gönderdi. İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş yaptığı açıklamada;

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Devlet memurları ile ilgili yapmış olduğu açıklamayla ilgili olarak, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yazılı bir açıklama yaparak gazetemize göndermişti. Belediye Başkanı Şahin’in açıklamasının ardından, CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er’de yazılı bir açıklama yapmıştı. CHP İlçe Başkanının açıklamasının ardından, İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş’da bir açıklama gönderdi. İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş yaptığı açıklamada;

“Osmaneli Belediye Başkanına açık mektubumuzdur.

Bizim Osmaneli ufak yerdir, herkes birbirini tanır, siyasetide birbirimizi incitmeden yapalım diye düşünürken, başkan "ezeriz geçeriz yok ederiz bilmem ne yaparız " gibi paylaşımlar yapıyor. (şimdiye kadar kaç kişiyi ezdiyse). Genel Başkanımız Meral Hanımın 15 Mayıs’ta yapılacak sizin iptal ettirdiğiniz mhp kongresi öncesi konuşmasını manüpile ediyor terörist diyor, fetocu diyor. Hâlbuki kim fetöcü, kim fetönün iş adamları derneğinde görev yaptı, kim fetö için dünyanın ücra köşelerini gezdi Osmanelililer gayet iyi bilir.

Tabi belediye başkanı başarısız belediye yönetimini, insanları birbirine düşman ederek örtbas etmeyi, oylarını korumayı planlıyor olabilir.

Şimdi tüm Ak partiye oy veren seçmen kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Sizler bizim kardeşlerimizsiniz bu tür algı oyunlarına gelmeyin.

Saygılarımla” dedi.

Bu haber toplam 4971 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum