BAŞKAN ŞAHİN VE ŞEHİT OSMAN ER’İN AİLESİNDEN VALİYE ZİYARET

BAŞKAN ŞAHİN VE ŞEHİT OSMAN ER’İN AİLESİNDEN VALİYE ZİYARET

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca Vali Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca Vali Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Vali Büyükakın, Belediye Başkanı Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ile belediye meclis üyelerini ve Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca’yı kabulünde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir süre görüştü. Belediye Başkanı Şahin de Vali Büyükakın'a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

dsc_2405.jpg

Osmaneli’li Şehit Er Osman Er’in ailesi de Vali Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  

10 Temmuz 2016 yılında Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan er Osman Er'in ailesi Vali Tahir Büyükakın'ı ziyaret etti.  Vali Büyükakın, şehit Osman Er'in babası İsmail Er, annesi Hayriye Er ve kardeşi Fatih Er ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül'ü  kabulünde, şehit Er ile birlikte vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden şehitlere Allah'tan rahmet, tüm şehit ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu. 

dsc_2398.jpg

Devletin, şehit ailelerine ve gazilere büyük önem verdiğini, şehitlik ve gazilik kavramının da yüce bir makam olduğunu ifade eden Vali Büyükakın, ''Vatanımıza ve istiklalimize kasteden hain düşmanlara karşı yurdumuzun her karış toprağını aziz kanlarıyla sulayarak şehit ve gazi olan şehit ve gazilerimiz olduğu için gururluyuz. Şehit ve gazilerimizin sayesinde bu vatan toprakları üzerinde özgürce yaşıyoruz. Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna kalkışanlar gerekli cevabı her zaman fazlasıyla almıştır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya, yok etmeye kimsenin gücü yetmez.'' dedi.

Şehit er Osman Er'in ailesi de Vali Büyükakın'a görevinde başarılar diledi. Şehit Osman Er, 10 Temmuzda Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan askerlerin geçişi sırasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olmuştu.

 

Bu haber toplam 2869 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.