BAŞKAN ŞAHİN; “KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ ŞART”

BAŞKAN ŞAHİN; “KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ ŞART”

Halka yapılacak hizmetlerin ve yatırımların hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için Kurumlar arası işbirliği ve uyuma azami derecede dikkat gösteren...

A+A-

Halka yapılacak hizmetlerin ve yatırımların hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için Kurumlar arası işbirliği ve uyuma azami derecede dikkat gösteren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç’ı ziyaret etti. Osmaneli’ye 4 yıldan bu yana yapılan hizmetlerde Osmaneli’nin önünü açan kurumlardan biri olan Tapu Kadastro Bölge Müdürüne teşekkür eden Başkan Şahin; “Osmaneli Belediyesi olarak tüm kamu ve özel sektör Yöneticileri ile ilişkilerimizi karşılıklı saygı, sevgi içinde yürütüyoruz. Hızlı hareket edebilmenin yoluda kurumlar arası işbirliği ve uyum.

Eskişehir Tapu ve Kadastro Müdürümüzüde Osmaneli Belediyesi olarak yapmış olduğumuz uygulamalarda hem bölge müdürlüğü, hem de Bilecik, Osmaneli Tapu ve Kadastro müdürlükleri olarak verdikleri destekler için teşekkür ettik.

Bugüne kadar yapmış olduğumuz 18 uygulamalarında, Osmaneli bin genelinde yapmış olduğumuz revize imar planımızda, sanayi parselleri uygulamalarımız da,kamu yatırımlarını ilçemize getirmek için yaptığımız değişikliklerde,TOKI Projemizde Osmaneli ilçesinin Önünü açan uygulamalarda destekleri için Osmaneli Tapu Müdürlüğümüze,kadastro müdürlüğümüze,Bölge müdürlüğümüze ve çalışanlarına teşekkürlerimizi ilettik.

Eskişehir Tapu ve Kadastro Bölge Müdürümüze ve yöneticilerimize ziyaretimize gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 1390 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.