ŞAMPİYONLUK KUPASI OSMANELİ’DE

ŞAMPİYONLUK KUPASI OSMANELİ’DE

1308 Osmaneli Belediyespor Futbol Takımı, 2017-2018 Futbol sezonunu Şampiyon olarak tamamladı. 26 haftalık lig boyunca sadece bir kez mağlubiyet gören 1308...

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor Futbol Takımı, 2017-2018 Futbol sezonunu Şampiyon olarak tamamladı. 26 haftalık lig boyunca sadece bir kez mağlubiyet gören 1308 Osmaneli Belediyespor, şampiyonluktaki en büyük rakibi Bilecikspor’a 19 puanlık bir fark atarak, ligi rakiplerinin önünde bitirdi

sampiyonluk-kupasi-osmaneli’de-(1).jpg

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginde 2017-2018 sezonu hafta sonu oynanan maçlar ile tamamlandı. 
Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin son haftasında Şampiyon 1308 Osmaneli Belediyespor, Şampiyonluk kupasını kaldırdığı maçta, Bozüyük İçköyspor’u 5-0 mağlup etti. 2017-2018 Sezonunun Şampiyonu haftalar öncesinden belli iken, düşme hattında kıran kırana mücadeleler yaşandı. Vezirhanspor kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı maçta Küme düşmesi kesinleşen Bozüyük İdman Yurdu’nu 3-1 yense de averajla diğer rakiplerinin arkasında kalarak, Bilecik 2. Amatör Kümeye düşen ikinci takım oldu. 

sampiyonluk-kupasi-osmaneli’de-(5).jpg
1308 Osmaneli Belediyespor Futbol Takımı, 2017-2018 Futbol sezonunu Şampiyon olarak tamamladı. 26 haftalık lig boyunca sadece bir kez mağlubiyet gören 1308 Osmaneli Belediyespor, şampiyonluktaki en büyük rakibi Bilecikspor’a 19 puanlık bir fark atarak, ligi rakiplerinin önünde bitirdi. 01Niasan 2018 Pazar günü Osmaneli ilçe stadında oynanan Bozüyük İçköyspor maçını Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve Yeşilyurt Başkanı Fedai Turgut ile birlikte izlerlerken, Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku'nun 1308 Osmaneli Belediyespor'un Şampiyonluk kupasını alacağı maçta olmaması dikkatlerden kaçmadı. 

sampiyonluk-kupasi-osmaneli’de-(6).jpg

1308 Osmaneli Belediyespor Futbol Takımı, 2017-2018 Futbol sezonunu Şampiyon olarak tamamladı. 26 haftalık lig boyunca sadece bir kez mağlubiyet gören 1308 Osmaneli Belediyespor, şampiyonluktaki en büyük rakibi Bilecikspor’a 19 puanlık bir fark atarak, ligi rakiplerinin önünde bitirdi.

sampiyonluk-kupasi-osmaneli’de-(10).jpg
 01 Niasan 2018 Pazar günü Osmaneli ilçe stadında oynanan Bozüyük İçköyspor maçını Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve Yeşilyurt Başkanı Fedai Turgut ile birlikte izlerlerken, Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku'nun 1308 Osmaneli Belediyespor'un Şampiyonluk kupasını alacağı maçta olmaması dikkatlerden kaçmadı. 

sampiyonluk-kupasi-osmaneli’de-(8).jpg
Şampiyonluk ile ilgili konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “1308 Osmaneli Belediyespor’un almış olduğu bu şampiyonluk, tesadüfî bir başarı değildir. 3 yıldan bu yana alt yapılarda kurmuş olduğumuz sistemin bir getirisidir. 1308 Osmaneli Belediyespor, alt yapıları sayesinde değirmene su taşımadan, kendi suyu ile değirmeni döndürecektir. Alt yapımızdan çok iyi futbolcu evlatlarımız gelmektedir. Önümüzdeki sezon ve diğer sezonlarda bu evlatlarımız ağabeylerinin yerini çok rahat bir şekilde alacaklardır. 

sampiyonluk-kupasi-osmaneli’de-(9).jpg
Önümüzdeki sezonda alt yapımıza çok daha önem vereceğiz. Futbolcu ithal eden değil, İhraç eden bir kulüp olma yolunda hızla ilerliyoruz. 2017-2018 sezonu şampiyonluğunda emeği geçen başta kulüp başkanımız ve yöneticilerimize, teknik heyetimize, futbolcu kardeşlerimize ve cefakâr taraftarımıza ve Osmaneli’li hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum. 1308 Osmaneli Belediyespor’u, Osmaneli Gençlerbirliği kulübümüzü gelecekte çok daha iyi günler beklemektedir. 

sampiyonluk-kupasi-osmaneli’de-(4).jpg
Osmaneli’de başta futbol ve diğer branşlarda gelen başarılar, Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları, Osmaneli ilçemizi bir spor kenti haline getirmiştir. Osmaneli’li sporcularımızla ne kadar övünsek azdır. Hepsinden Allah razı olsun, hepsini kutluyor, alınlarından öpüyorum” dedi. 

sampiyonluk-kupasi-osmaneli’de-(7).jpg
1308 Osmaneli Belediyespor kulüp başkanı Hayati Kaba’da; “Sıcak, soğuk, yağmur çamur demeden bir sezonu daha geride bıraktık. 2017-2018 futbol sezonunu da Şampiyon olarak tamamladık. 1308 Osmaneli Belediyespor olarak hedeflerimiz hiçbir zaman küçülmez ve yok olmaz. Her zaman bütün branşlarda başarıyı yakalamak, çıtayı en yükseğe koymak, Osmaneli’nin evlatları ile şampiyonluklar yakalamak tek amacımızdır. Futbolda bunu başardık. İnşallah U17 ve U19’da da aynı başarıları yakalamak için çok çalışacağız. Ben başta Belediye Başkanımız ve kulübümüzün onursal başkanı Münür Şahin olmak üzere, bütün yönetim kurulu üyelerime, hocalarıma, futbolcu kardeşlerime, bizleri hiçbir maçta yalnız bırakmayan cefakâr ve vefakâr taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu Şampiyonluk Osmaneli’de sergilenen Birlik ve Beraberliğin eseridir. Şimdi hedefimiz, Bal Ligi’ne çıkma baraj maçımızdır. Bozüyük Vitraspor ile oynayacağımız maça çok iyi hazırlanarak, Bal Ligi hedefimizi de gerçekleştirmek istiyoruz. Şampiyonluğumuz Osmaneli’mize hayırlı olsun” dedi. 

Bu haber toplam 3807 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.