BAŞKAN MÜNÜR ŞAHİN ZABITALARIN HAFTASINI KUTLADI

BAŞKAN MÜNÜR ŞAHİN ZABITALARIN HAFTASINI KUTLADI

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyele, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Belediye zabıtalarıyla yemekte...

A+A-

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyele, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Belediye zabıtalarıyla yemekte bir araya geldi. 

baskan-munur-sahin-zabitalarin-haftasini-kutladi-(2).jpg

192'inci Zabıta Haftası nedeniyle Belediye Zabıtalarıyla yemekte bir araya gelen Başkan Şahin, görevlilerle tokalaşarak haftalarını kutladı. Vatandaşların memnuniyeti noktasında zabıtaların önemli görevler üstlendiğini belirten Şahin, "7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, Osmaneli ilçemizde yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta birimimiz, kentsel değişim ve planlamalarımızın uygulanmasında hep en önde fedakârca hizmet etmektedir. Görevleri gereği bazen hak etmedikleri tepkilerle de karşılaşan zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

baskan-munur-sahin-zabitalarin-haftasini-kutladi-(3).jpg
Osmaneli Belediyesi Zabıta amiri Şevki Kelemcioğlu ise ilçede refah ve huzurun artmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını söyleyerek, kendileri ile yemekte bir araya gelen Başkan Şahin’e teşekkür etti.

baskan-munur-sahin-zabitalarin-haftasini-kutladi-(1).jpg

Bu haber toplam 1451 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.