BASIN MASASINDA ERKEN SEÇİM KONUŞULDU

BASIN MASASINDA ERKEN SEÇİM KONUŞULDU

BİLECİK’TE KİMLER ADAY OLUR ?

A+A-

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu ve Ramazan Kurtulmuş, Sedat Bayam ile birlikte Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’in de konuk olduğu “BASIN MASASI” programında Erken Seçim tartışıldı. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’in Osmaneli Haber Gazetesinde, 207 yılının Mayıs ve Haziran aylarında ve 4 Nisan 2018 tarihinde Türkiye’de 2018 yılında bir erken seçim olacağına dair köşe yazılarını dile getiren Mücahid Erdal, “Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem Bilecik’te 2018 yılında Erken seçim olacağını yazan tek gazetecidir” dedi. 
Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’de, 16 Nisan referandumundan sonra Türkiye’de ki sistem değişikliğinin erken seçime zorladığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir an evvel Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçmek isteyeceğini, bu yüzden de 2018 yılında erken bir seçime gidileceğini tahmin ettiğini söyleyerek, “En son 4 Nisan 2018 tarihinde yazmış olduğum köşe yazımda da Erken Seçimin MHP Genel Başkanına açıklattırılacağını yazmıştım. Ak Parti ittifak yapacağı MHP’den gelen bu öneriyi geri çevirmeyeceğini, seçimlerin normal süresinde yapılması konusunda defalarca beyanat vermiş olmalarına rağmen, erken seçim teklifinin de kendilerinden gelmediği için kendilerine bir sıkıntı olmayacağını ifade ederek bu öneriyi kabul edeceklerini yazmıştım. Dediklerim aynen çıktı. Türkiye’de siyaset yapanlar birazcık gündemi takip edip, biraz da partilerin genel başkanlarını tanımaya çalışırlarsa tahminlerinde yanılmazlar” dedi. 


Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.