AK KADINLARDAN HUZUREVİNE ZİYARET

AK KADINLARDAN HUZUREVİNE ZİYARET

Osmaneli Ak Parti ilçe başkanı ve kadın kolları Bilecik Huzur evini ziyaret ettiler. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, İlçe Kadın...

A+A-

Osmaneli Ak Parti ilçe başkanı ve kadın kolları Bilecik Huzur evini ziyaret ettiler. 
Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, ilçe ve kadın kolları yöneticilerinden oluşan bayanlar, Bilecik Huzur evinde kalanları ziyaret ettiler. 

osmaneli-ak-parti-ilce-baskani-ve-kadin-kollari-bilecik-huzur-evini-ziyaret-ettiler2.jpg

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ziyaret ile ilgili olarak, “Bir gün gelip hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımıza hürmet, saygı ve sevgiyi eksik etmemeliyiz. Yaşlılarımız, hem bizlerin, hem ülkemizin bugünlere gelmesine sebep olanlardır. Allah onlardan razı olsun. Onların bugün bizlerden istediği sadece bir moraldir. Bizlerde bugün ilçe yöneticilerimiz ve kadın kollarımızla birlikte onları ziyaret ederek onlara bir nebze olsun moral vermeye çalıştık. Onların ihtiyacı olan hoş bir sohbette bulunduk. Bütün hemşehrilerimizin zaman zaman huzur evine giderek onları ziyaret etmeleri, onlar açısından büyük moral kaynağı olacaktır. Onların da bizlerden istediği sadece budur. Bizler bugünün gençleri olarak dünün gençlerini ziyarette bulunduk ki, yarının gençleri de bugünün gençlerini yarınlarda unutmasınlar” dedi. 

osmaneli-ak-parti-ilce-baskani-ve-kadin-kollari-bilecik-huzur-evini-ziyaret-ettiler1.jpg

Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya’da huzur evine yaptıkları ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “İnşallah Huzur evinde kalan büyüklerimiz de bizlerin ziyaretinden mutlu olmuşlardır. Onlar bizlerin dua kaynağıdır. İnşallah onların ettikleri dualar, Allah katında makbul olandır. Yüce Rabbim Huzur evinde kalan büyüklerimize sağlık, sıhhat ve uzun ömürler nasip etsin” dedi. 

osmaneli-ak-parti-ilce-baskani-ve-kadin-kollari-bilecik-huzur-evini-ziyaret-ettiler.3.jpg

Bu haber toplam 2088 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum