AĞIR VASITALAR KALDIRIMDA, İNSANLAR YOLDA

AĞIR VASITALAR KALDIRIMDA, İNSANLAR YOLDA

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Osmaneli’de vatandaşlar, Osmaneli merkezinin TIR Parkı olmasından rahatsızlar. Gazetemize gelerek ve WhatsApp ihbar...

A+A-

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Osmaneli’de vatandaşlar, Osmaneli merkezinin TIR Parkı olmasından rahatsızlar. 
Gazetemize gelerek ve WhatsApp ihbar hattımızı arayarak ve fotoğraf göndererek şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Son yıllarda Osmaneli ilçemizde güzel işler yapıldı halen de yapılmaya devam ediyor. Osmaneli’nin mahallelerindeki cadde ve sokakların asfalt veya kilit taşı ile kaplanması, bizlerin ayaklarını çamurdan kurtardı.

f0dbfc6a-75f2-4d20-b532-cd47d4a0a7c2.jpg

Osmaneli’ye hizmet eden, bir çivi çakan bütün yetkililere teşekkür ediyoruz. Fakat Osmaneli merkezinin halen Tır ve Kamyon parkı olmaktan kurtaramayan yetkililerimize de şikaylerimizi sizlerin aracılığıyla dile getirmek istiyoruz. Gerek mahalle aralarındaki cadde ve sokaklarda, gerekse Osmaneli’nin merkezinden geçen bölünmüş yolda Tır ve Kamyonlar park ediyorlar. Öyleki bazıları kaldırımlara çıkarak yayaların kaldırımlardan yürümelerine engel oluyorlar. Tır ve Kamyonların yaya kaldırımlarına park etmesi yüzünden Allah Korusun oluşabilecek kazalardan kim sorumlu olacaktır. Tır ve Kamyonlar yüzünden insanlar ana cadde ve sokakların ortasından yürümek zorunda kalıyorlar. Turizme açılmaya ve turist çekmeye çalışan Osmaneli ilçemize bu durum yakışmamaktadır. Kaymakamlığın ve Belediyenin bu duruma bir an önce çare olamasını istiyoruz. Ayrıca Tır ve Kamyonlar yüklü halde park ettiklerinde asfalt veya kilit taşı ile kaplanmış olan yol ve caddelerimiz çökmekte ve bozulmaktadır. Devletin ve Belediyenin bu yollara harcıdığı paralara yazık olmaktadır. Osmaneli merkezi dışına Kamyonlara ve Tırlara ait bir otopark yapılması ve şehir içine girmeleri engellenmesi lazımdır” dediler. 

 

Bu haber toplam 1926 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.