YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur’un istifası ile boşalan İlçe Başkanlığına, Yöetim kurulu içerisinde yapılan oylama ile Cemil Özkahya...

A+A-

İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur’un istifası ile boşalan İlçe Başkanlığına, Yöetim kurulu içerisinde yapılan oylama ile Cemil Özkahya seçildi. 23 Ekim Salı günü akşamı yapılan toplantıda ilçe başkanı seçilen Cemil Özkahya, ilk açıklamasını Osmaneli Haber Gazetemize yaptı. İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Cemil Özkahya yaptığı açıklamada; 
“Devraldığım bu kıymetli görevde partimizin kuruluşundan beri Osmaneli’ye hizmet için çalışmış, büyük zorluklarla parti binasını oluşturmuş ve bütün engellemelere rağmen Osmaneli’de İYİ Parti’nin bayrağını dalgalandırmış partili arkadaşlarımızın emeği var. O yüzden bu görev bizim için çok kıymetli. Bundan sonra da el birliğiyle milletimize ve Osmaneli’ye hizmet etmek için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İYİ Parti genç bir parti, İYİ Parti heyecanlı bir parti. İYİ Parti tüm zorlukları genç yaşında görmüş ama eğilmemiş bir parti. O yüzden İYİ Parti olarak Osmaneli’ye ve ülkemize yararlı her kararın altına imza atacağız.

Bilindiği gibi Genel Seçim sürecinden geçildi. 5 milyon insanın İYİ Parti üzerinde bir oyu var. Osmaneli’de aldığımız oy gerçekten bu engellemelere rağmen güzel bir oydu.
Birçok köklü partiden daha iyi oy aldık. Biz çıtayı önümüzdeki yerel seçimlerde daha ileriye taşıyabilme hesabı yapıyoruz ve sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bunu herkes böyle bilsin. İYİ Parti’yi yerel seçimlerde hesaba katmayanlar, hesaplarının bozulacağını da farkına varsınlar. Buradan bize destek ve omuz veren tüm arkadaşlarıma ve  bu kutlu yolda bizlere öncülük eden Orhan Uğur  başkanıma çok teşekkür ederim.
Gazeteniz aracılığı ile Devletine ve Milletine gönlü sevdalı olan bütün cesur ve yiğit arkadaşlarımızı iYİ lik hareketine davet ediyorum.
Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin söylediği gibi bu bir cesurlar hareketidir,
Bütün cesur yüreklere selam olsun…
ALLAH (C.C.) Aziz Milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
Türkiye iYi olsun.
Ne mutlu Türk'üm diyene” dedi. 


Bu haber toplam 2628 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum