23 NİSAN VALİSİ BENLİCE, GÖREVİ DEVRALDI

23 NİSAN VALİSİ BENLİCE, GÖREVİ DEVRALDI

Bilecik'te, Valilik ve çeşitli kurumlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında temsili olarak ilköğretim okulu öğrencilerine...

A+A-

Bilecik'te, Valilik ve çeşitli kurumlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında temsili olarak ilköğretim okulu öğrencilerine bırakıldı.

vali-23-nisan.jpg
Etkinlik kapsamındaki ilk devir teslimi Vali Süleyman Elban, makamını Ertuğrulgazi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Betül Hicret Benlice'ye devretti. Koltuğa oturan temsili Vali Benlice, Bilecik'e ve milli eğitim teşkilatına yapmış olduğu hizmetler ve çalışmalardan dolayı Vali Elban'a teşekkür etti. 

dsc_7033.jpg

Vali Elban'dan ilin sorunları, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'dan da milli eğitim teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi alan temsili Vali Benlice, okulların eksiklerinin tamamlanması ve okullarda akıl oyunları salonları kurulması talimatı verdi.

vali.jpg
Vali Elban'ın, okulların ve öğrencilerin sorunlarının çözümü ile ilin tanıtımı konusunda önemli çalışmalar yaptığını bildiren temsili Vali Benlice, ''Devraldığım valilik görevinin büyük sorumluluğu olduğunu öğrendim. Valilik görevini çok sevdim. Teslim aldığım görevin zor olduğu kadar, insanların huzuru, güveni, mutlu olmaları ve rahat yaşamaları için çalışmanın da güzel ve mutluluk verici olduğunu hissettim.''
Vali Elban da temsili Vali Benlice'nin valilik görevini layıkıyla yerine getirdiğini ifade ederek, valinin en önemli görevlerinden birisinin ilin emniyet, huzur ve asayişini sağlamanın yanında eğitimden sağlığa ilin bütün sorunları ile yakından ilgilenmek olduğunu söyledi.
Vali Elban, temsili Vali Benlice ile beraberindeki öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber toplam 3342 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.