20 YILDIR YAPILAMAYANLAR 2 YILDA YAPILDI

20 YILDIR YAPILAMAYANLAR 2 YILDA YAPILDI

OSMANELİ İNÖNÜ MAHALLESİ MUHTARI ELMAS :20 YILDIR YAPILAMAYANLAR 2 YILDA YAPILDI

A+A-

Osmaneli İlçesinin en kıdemli muhtarlarından biri olan İnönü Mahallesi muhtarı İbrahim Elmas, gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Altı dönemdir Osmaneli ilçesi İnönü Mahallesi muhtarlığı yapan İbrahim Elmas, Osmaneli ilçesinde yerel bir gazetenin yayına başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben altı dönemdir muhtarlık yapıyorum. Biz muhtarlar demokrasinin temel taşlarıyız. Hizmetin başlangıç noktasında bizler varız. İnönü Mahallesi şu anda Osmaneli ilçemizin en güzel mahallesi konumundadır. Kilit taşsız ve parkesiz sokak ve caddemiz kalmadı. Tren istasyonu altında kalan mevkideki sokaklarımız da parke ve kilit taşı yok. Onun da sebebi doğalgazın o bölgeye gelmemiş olması. Doğalgaz tamamlandığında, Tren İstasyonu arkasında kalan ve yaklaşık 100 hanenin ikamet ettiği bölgemiz de diğer sokak ve caddelerimiz gibi olacaktır. Münür başkanın seçilmesi ile birlikte biz muhtarların işleri hayli kolaylaşmış durumda. Eskiden bir isteğimiz olduğunda başkanın makamına gitmek zorunda kalırken, şimdi belediyeye gitmeden mahallemizin ve vatandaşlarımızın işlerini hemen hallediyoruz. Belediye Başkanımız Münür Şahin, her mahallemize bir zabıta memurunu görevlendirdi. Biz muhtarlar mahallemizin ihtiyaçlarını zabıta arkadaşlımıza iletiyoruz, hizmeti de en kısa sürede alıyoruz” dedi.

inonu-mahhalesi-muhtari-(5).jpg

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de gazetemizin de adresinin bulunduğu İnönü Mahallesi Muhtarı İbrahim Elmas’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Osmaneli ilçemizin eksikliklerinden biri olan günlük bir gazeteyi yayın hayatına sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gazetemizin merkezini sizin gibi tecrübeli ve kıdemli bir muhtarımızın mahallesinde olması bizleri ayrıca memnun etmiştir. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. (Ramazan DÜZ)

Bu haber toplam 2874 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum