SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Osmaneli Belediyesi ve Doğuş Suni Deri ve Kösele sponsorluğunda Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte ilçemizde düzenlenen satranç turnuvasıyla, Osmaneli...

A+A-

Osmaneli Belediyesi ve Doğuş Suni Deri ve Kösele sponsorluğunda Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte ilçemizde düzenlenen satranç turnuvasıyla, Osmaneli 8-9-10 Eylül tarihlerinde 36 farklı şehirden 218 sporcuya ev sahipliği yaptı.
2001-2010 arası doğumlu sporcuların mücadele ettiği turnuva için Osmaneli, veli ve antrenörlerle birlikte yaklaşık 500 misafir ağırladı. Türkiye Satranç Federasyonundan (TSF) 10 hakemin görev aldığı turnuva aynı zamanda Osmaneli’nde düzenlenen ilk satranç turnuvası oldu. 

satranc-turnuvasi-sona-erdi.jpg

 

Turnuva dolayısıyla üç gün boyunca Osmaneli’ne gelen sporcu ve aileleri, Osmaneli Belediyesi’ne ait Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisinde ve ilçedeki diğer apart ve öğrenci pansiyonlarında konakladı.
Turnuva Direktörü ve aynı zamanda geçtiğimiz Haziran ayında 1308 Osmaneli Belediye Spor Satranç Kulübüne oyuncu ve antrenör olarak transfer olan turnuva direktörü Fıde Trainer Cumhur Babaoğlu, Osmaneli’nde böyle bir turnuva düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduğunu, amaçlarının turnuvanın gelenekselleşmesinin sağlanması olduğunu söyledi.

satranc-turnuvasi-sona-erdi-2.jpg

Turnuvaya sponsor olarak destek veren Doğuş Suni Deri ve Kösele Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman’a ve sporun her branşında desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Münür Şahin’e teşekkür etti.
Osmaneli’nde düzenlenen Satranç Turnuvasıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Münür Şahin, “sporun her branşında sporcular yetiştirmek ve üst liglere milli takımlara sporcular kazandırmak hedefimizdir. 1308 Osmaneli Belediye Spor’a yeni dâhil olan satranç branşının değerli hocalarına, yöneticilerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bu turnuva Osmaneli’nin tanıtımına da büyük katkı sağladı” dedi.

satranc-turnuvasi-sona-erdi-3.jpg

Bu haber toplam 2446 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.