“OSMANELİ’NİN HİZMETKÂRLIĞINA TALİP OLDUK”

“OSMANELİ’NİN HİZMETKÂRLIĞINA TALİP OLDUK”

31 Mart Yerel Yönetimler seçimlerine az bir zaman kala, çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek ve Ak Parti Osmaneli...

A+A-

31 Mart Yerel Yönetimler seçimlerine az bir zaman kala, çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek ve Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi adayları Alper Karadağ ile Erol Cengiz gazetemizi ziyaret etti.
Yazı işleri müdürümüz Mehmet Erdem tarafından Ak Parti heyetine, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek’de gazetemizde yaptığı açıklamada; “Osmaneli Halkı bizlere inansın ve güvensin. Türki’yenin yönetiminde Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Hükümti var. Yerel seçimlerde vatandaşlarımız yerel yöneticilerimizi seçeceklerdir. Biz Osmaneli için hazırladığımız plan ve projelerimizle Osmaneli’nin hizmetkârlığına talip olduk. Günü kurtarmak için projeler üretmedik. Gelecek nesillere daha iyi bir Osmaneli bırakmak için projelerimizi hazırladık. Osmaneli ilçemiz tarihi ve doğal güzellikleri ile Bilecik ilimizin İstanbul, Kocaeli ve Sakarya illerinden gelenler için nizamiye kapısıdır. Osmaneli ilçemizi tarihine yakışır bir kent yapmanın sevdası ile hizmete talip olduk. Başta Sayın Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın, İlçe Teşkilatımızın ve Ak Parti Hükümetimizin de destekleri ile Osmaneli ilçemiz önümüzdeki dönem şaha kalkacaktır” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz’da yaptığı açıklamada; “Osmaneli teşkilatı olarak, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, parti üyelerimizle birlikte 31 Mart seçimleri için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza katılan bütün partililerimize, Ak Gönüllülere teşekkür ediyorum. Allah’ın izni ve Osmanelili hemşehrilerimizin de teveccühleri ile 31 Mart’ta Osmaneli Belediysinin burçlarından Ak Parti Bayrağımızı indirmeyeceğiz. Ak Parti Belediyelerinin bugüna kadar yaptığı hizmetler, yapacakları hizmetlerin teminatıdır” dedi. 

 


Bu haber toplam 1654 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum