“HAKLININ VE HALKIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“HAKLININ VE HALKIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaneli eski ilçe başkanı Memiş Akcura CHP üyesi İrfan Yılmaz ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaneli eski ilçe başkanı Memiş Akcura CHP üyesi İrfan Yılmaz ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Memiş Akcura, “Bizler hala CHP’liyiz. Bugüne kadar gönlümüzde sevgisini yaşattığımız, yıllarca fedakârlıklar yaptığımız, uğruna gecemizi gündüzümüze kattığımız Cumhuriyet Halk Partiliğimizle her zaman övündük, bundan sonra da övünmeye devam edeceğiz” dedi. 

e1c4a0f8-b1b6-45e7-9f84-0fad01b1588b.jpg
31 Mart Yerel Yönetimler seçimlerinin Osmaneli ilçesinde enteresan sahnelere gebe olduğunu ve bundan sonra da olacağını dile getiren CHP Eski İlçe Başkanı Memiş Akcura, “31 Mart Yerel seçimlerinde bizleri partimize yani Cumhuriyet Halk Partimize oy vermekten mahrum bırakanlara yine de saygılarımızı sunuyoruz. Bizler 31 Mart seçimlerinde Osmanelimiz için, Osmanelimize hizmet için bir karar verdik. 31 Mart seçimlerinde Osmaneli ilçemizde yaşananlar siyaset değil, siyaset üstü bir durum oluşturmuştur. Oluşan bu durum karşısında Bizler 5 yıldan bu yana gece gündüz demeden çalışan, Osmaneli ilçemizi layık olduğu yere getirmek için projeler üreten ve 1 Nisan’dan itibaren de projeler üretmeye devam edecek olan Münür Şahin’i destekleme kararı aldık. Bu karar bizlerin Cumhuriyet Halk Partililiğimizden bir şey götürmüyor, götürmeyecekde. Bizler Osmaneli’de doğduk, burada yaşıyoruz, burada öleceğiz.  Bizler torunlarımıza çok daha güzel, çok daha yaşanabilir, çok daha gelişmiş bir Osmaneli bırakmak istiyoruz. Bizler CHP’li olarak partimize aykırı bir hareket yapmadık, hiçbir partiyi de desteklemiyoruz. Bizler Osmaneli için yatırımları, bizler Osmaneli’ne hizmeti destekliyoruz. İnanıyoruz ve biliyoruz ki, Osmaneli’deki birçok CHP’li kardeşimiz ve arkadaşımız da siyaset üstü bir karar vererek Osmaneli’nin yanında, Osmaneli ilçesine hizmetin yanında olacaklardır. CHP’liliğimizden feragat etmeden, CHP’liliğimizden taviz vermeden doğrunun yanında, Haklının yanında, Halkın yanında olmaya 31 Mart tarihine kadar durmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Bu haber toplam 2989 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum