ÖRNEK OLACAK KARAR

ÖRNEK OLACAK KARAR

KURULUŞUN VE KURTULUŞUN BEŞİĞİ BİLECİK’Lİ SİYASETÇİLERDEN ÖRNEK OLACAK KARAR

A+A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde iken, Bilecik’e Vali olarak atanan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli ile Bilecik arasında yakınlaşma sağlarken, Bilecik siyasetinin de bir araya gelmesini sağladı. 
Vali Büyükakın’ın Bilecik’e atanması ile birlikte artan ziyaretçilerine, Kocaeli siyasetinin il başkanları da eklendi. Geçtiğimiz gün Vali Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretine gelen Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, SP Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve DSP İl Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu Bilecik siyasetinin il başkanları karşıladı. Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, MHp Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, DP Bilecik İl Başkanı Sezai Balta, SP Bilecik İl Başkanı Seyfettin Tıkız ve BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal karşılamada hazır bulundular. Kocaeli ve Bilecik siyasi parti il başkanları bir araya gelerek, Vali Tahir Büyükakın’ı hep birlikte ziyaret ettiler. Vali Büyükakın’ın ev sahipliğinde akşam yemeği yiyen il başkanları, Kocaeli ve Bilecik arasındaki dayanışmayı, iki il arasındaki bağların kuvvetlendirilmesi yönünde çalışma yapılmasına karar verdiler. 
Kocaeli’nde 13 ay önce başlatılan bir geleneğin Bilecik’te de yerine getirilmesine karar veren İl Başkanları, her ay bir il başkanının ev sahipliğinde bir araya gelecekler. 


Bu haber toplam 1616 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.