MADALYALARI BEKLİYORUZ

MADALYALARI BEKLİYORUZ

15-20 Ocak 2019 tarihinde Konya ilinde yapılacak olan Gençler taekwondo Türkiye şampiyonasına 1308 Osmaneli Belediye Spor kulübünden 4 sporcu katılacaktır.  52...

A+A-

15-20 Ocak 2019 tarihinde Konya ilinde yapılacak olan Gençler taekwondo Türkiye şampiyonasına 1308 Osmaneli Belediye Spor kulübünden 4 sporcu katılacaktır.  
52 kg Rabia Önen, 59 kg Zehra Arı, 68 kg Volkan Sarıca ve 68 kg Mirsad Özbey şampiyonada Osmaneli ilçesini temsil edeceklerdir.  
Dereceye giren sporcular Şubat ayında yapılacak olan uluslararası maçlara turkiye taekwondo milli takımını temsil hakkı kazanacaklardır.
Şampiyona öncesinde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret eden sporcular ve hocaları Mesur Düş’e başkan Şahin yaptığı konuşmada, “1308 Osmaneli belediyespor bünyesindeki en başarılı branşlardan birisiniz. Bugüne kadar, Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında her zaman başarılı oldunuz. Konya’da yapılacak olan şampiyonada da başarılı olacağınıza ve Türk Milli Takımına seçileceğinize yürekten inanıyor ve sizlere sonsuz güven duyuyorum. Sizler Konya’daki Şampiyonada öncelikle Osmaneli İlçemizi, 1308 Osmaneli Belediyespor’u temsil edeceksiniz. Sonrasında da Ay Yıldızlı Milli forma ile Türm Türk Milleti adına yarışacaksınız. Şunu unutmayınız ki çıktığınız her maçta Osmaneli halkı sizinle birlikte olacaktır. Sizlere başarılar diliyorum” dedi. Taekwondo hocası Mesur Düş ve Sporcularda Başkan Şahin’e başarı sözü verdiler. 

madalyalari-bekliyoruz-1.jpg

 

Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.