BAŞKAN PAZARA ÇIKTI

BAŞKAN PAZARA ÇIKTI

Bölgemizin ve ilimizin alıcılar ve satıcılar tarafından en çok tercih edilen pazarı Osmaneli Cuma Pazarı her gecen gün dahada büyüyor.Toptan sebze meyva...

A+A-

Bölgemizin ve ilimizin alıcılar ve satıcılar tarafından en çok tercih edilen pazarı Osmaneli Cuma Pazarı her gecen gün dahada büyüyor.Toptan sebze meyva alımının da yapıldığı pazarımızda özellikle balıkcılar bölümü alıcıların çok rağbet ettiği kısım.Belediyemizin kapaı pazarda yer ücretlerini düşük tutması ve acıj pazar alanında satıcılara izin vermesi ve en güzelide köylü pazarı kısmıyla pazarımız çok yoğun alışverişe sahne oluyor.Pazardaki hareketlilik esnafımızada olumlu yansıyor.
Bölgenin ve Bilecik İlinin alıcılar ve satıcılar tarafından en çok tercih edilen pazarı olan Osmaneli Cuma Pazarı her geçen daha da büyüyor. Toptan sebze ve meyve alım satımının da yapıldığı pazarda, özellikle Balıkçılar bölümü alıcıların en çok rağbet ettiği kısım oluyor. Cuma günü Osmaneli Pazarını gezen Başkan Münür Şahin hem pazarcı esnafıyla, hem de pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Şahin pazarın hareketli olduğunu belirterek, “Belediye olarak kapalı pazarda yer ücretlerini düşük tutmamız ve açık Pazar alanında da satıcılara yer tahsis etmemiz rağbeti artırıyor. Osmaneli bir tarım kenti olduğundan, köylerden gelen üreticilerimizin kendi ürünlerini satmasına ve değerlendirmesine fırsat verdiğimiz için de Cuma pazarımız çok yoğun alışverişe sahne oluyor. Özellikle vatandaşlarımızın köylredeki çiftçilerimiz tarafından bir gün önce toplanan sebze ve meyveleri pazarımıza taze taze getirmeleri, vatandaşlarımız tarafından rağbet görüyor. Pazardaki hareketlilik Osmaneli esnaflarımıza da olumlu yönde yansıyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda Cuma Pazarımızı daha da büyütüp, daha da hareketli hale getireceğiz” dedi. 

baskan-pazara-cikti-1.jpg

 

Bu haber toplam 2307 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum