“HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR”

“HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR”

Başkan Şahin; “Koronavirüs tarımda yeni fırsatlar yaratacak. Ürün çeşitliliği Osmaneli çiftçileri için yeni pazarlar oluşturacak. Her şerri bir...

A+A-

Başkan Şahin; “Koronavirüs tarımda yeni fırsatlar yaratacak. Ürün çeşitliliği Osmaneli çiftçileri için yeni pazarlar oluşturacak. Her şerri bir hayra, fırsata çevirebiliriz”
Koronavirüs salgını nedeniyle, tarımda yaşanan bazı gelişmlerin Osmaneli ilçesine yarayacağını, Osmaneli çiftçisi ile Osmaneli Belediyesi olarak el ele vererek bunu bir fırsata çevireceklerini söyleyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yaptığı açıklamda; 
“Koronavirüs tüm Dünyada yaşamı alt üst etti. Sokağa çıkmada sınırlamalar, Avrupa’da tarımda önde olan ülkelerin koronavirüsten aşırı etkilenmesi, özellikle İtalya, İspanya, Hollanda, Almanya’da tarımsal kesimin içinde bulunduğu durum. Ortadoğu’da Türkiye’nin güçlenmesi ve yeni pazarlar, ülkemizde özellikle çevremizdeki büyükşehirlerde yaşanan koronavirüs vakaları Osmaneli çiftçisi için bir avantaj getirecektir.
Tarım Kredi Kooparatifinin halden aldığı yerde yapacağı alımlar, halimizdeki alıcı sayısının artmış olması, büyükşehirlerden gelecek talepler tarımsal ürünlerimize talebi arttıracaktır. Ürün çeşitliliği sağlarsak pazarımızda daha fazla alıcı olmasını sağlıyacağız.
Osmaneli Belediyesi olarak tarıma büyük önem veriyoruz. Hal kompleksimizde oluşturduğumuz pazar, mevsimik işçiler için yakında hizmete girecek olan sosyal tesislerimiz, tüm köylülerimizin buluşma yeri olacak Hal İdari Binamız bu yıl birçok alıcı ve satıcının buluşmasını sağlıyacaktır. Ürün çeşitlliğimizi arttırdığımızda pazarımıza talepde artacak, ürünlerimiz daha iyi fiyatlara satılacaktır. Tarımda koronavirüsü Osmaneli fırsata çevirecektir.” Dedi. 

her-serde-bir-hayir-vardir-2.jpg

 

Bu haber toplam 3011 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum