OSMANELİ SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYOR

OSMANELİ SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYOR

Osmaneli MS. Çetintaş Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr. Güliz Özyaşar öncülüğünde, tüm sağlık çalışanları, Osmaneli halkının büyük takdirini...

A+A-

Osmaneli MS. Çetintaş Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr. Güliz Özyaşar öncülüğünde, tüm sağlık çalışanları, Osmaneli halkının büyük takdirini kazandı. 
Osmaneli'de özellikle kadınların çok beğendiği, herkesin çalışmalarını takdir ettiği Osmaneli Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr. Güliz Özyaşar, koronavirüsle mücadelede de büyük beğeni ve takdir topladı. Gece gündüz hastahane doktorları ve sağlık personeli ile her hastaya yetişen başhekim Özyaşar, özellikle koronavirüs tedbirlerinde bir şirkette patlak veren pozitif vakaları çok erken tespit ederek ilçemizde bir salgını önledi. Tüm kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla da uyum içinde çalışan başhekim Güliz Özyaşar, ilçemizde birçok tedbirin erken alınmasında da çok iyi analizler ve istatistiklerle koronavirüsle mücadelede erken hareket edilmesini sağladı.
Özellikle şirket çalışanlarının taşıdığı riskler için üretimin durdurulduğu iki hafta içinde vakaları kontrol altına alarak, en düşük oranlara indirilmesinde rol oynadı. Koronavirüs vakalarında pozitif çıkanların karantina ve tedavi sürelerini tamamladıktan sonra testlerde negatif çıkması, artık iyileşen sayısınında artmaya başladığını gösteriyor. 27 Nisan Pazartesi gününden itibaren Osmaneli’nin Türkiye standartları ve hatta onunda altında vakalara düşeceği tahmin edilmektedir. 

 


Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum