FUTBOLCU BABANIN FUTBOLCU OĞLU AHMET KELEMCİOĞLU

FUTBOLCU BABANIN FUTBOLCU OĞLU AHMET KELEMCİOĞLU

OSMANELİ’NİN PARLAYAN YILDIZLARI FUTBOLCU BABANIN FUTBOLCU OĞLU AHMET KELEMCİOĞLU

A+A-

Osmaneli’nin parlayan yıldızlarında bu hafta 1308 Osmaneli Belediyespor’un 1998 doğumlu genç stoperi Ahmet Kelemcioğlu’nu anlatacağız. 
Osmanelili eski bir futbolcu olan Şevki Kelemcioğlu’nun oğlu olan Ahmet Kelemcioğlu, 2010 yılında Osmanelispor alt yapısında futbola başlamış. 2 yıl alt yapıda oynadıktan sonra 2012 yılında A takım ile maçlara çıkmaya başlamış. Hem A takımda, hem de U-17 takımında aynı zamanda oynayan Ahmet Kelemcioğlu, zaman zaman haftada iki maça çıktığı olmuş. 1.93’lük boyu ile Türkiye’de sıkıntısı çekilen uzun boylu stoper açığını giderecek bir futbolcu. En büyük emellerinden birisinin profesyonel olup, süper ligde forma giymek olduğunu belirten Ahmet Kelemcioğlu, “Futbolcu olmamda babamın büyük etkisi oldu. Babam bana her zaman destek verdi, halen de vermeye devam ediyor. Babam da futbolculuğu döneminde stoper oynamış, bende aynı mevkide oynuyorum. Her antrenmana ve her maça ilk antrenmanım ve ilk maçım gibi çıkıyorum. Futbol oynamayı seviyorum ve ilk günkü heyecanı hala hissediyorum. Bugüne kadar çalıştığım hocalarıma ve bugün çalıştığım Sedat hocama bizlere yapmış oldukları katkılarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Eğer ileride profesyonel olup üst liglere gidebilirsem, bu hocalarımın sayesinde olacaktır. En büyük hedeflerimden birisi de Türk Milli Takımının formasını giymektir. Bunun için de çok çalışıp, çok çaba sarf ediyorum. Bu sezon oynadığımız maçlarda halen gol yemedik. Attığımız 27 gole karşılık gol yememek te bizleri ayrıca motive diyor. 1308 Osmaneli Belediyespor’u bu sezon şampiyon yaparak, Bal liginde oynamayı çok istiyoruz. Takım içerisinde bizlere her zaman destek olan ağabeylerimize, hocalarımıza ve yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Ahmet Kelemcioğlu’nun babası Şevki Kelemcioğlu’da 1978 yılında futbola başlamış, 20 yıl Osmaneli’de futbol oynamış. Bir dönem Fenerbahçe Genç takımında da futbol oynayan Şevki Kelemcioğlu oğlu Ahmet için, “Ahmet’i sahada gördüğümde kendi gençliğimi görmüş gibi oluyorum. Bende oğlum gibi stoper oynadım. Hatta Osmaneli’de ilk ön libero oynayan bendim. Şimdiki gençler imkân olarak bizlerden daha şanslılar. Aile olarak Ahmet’e futbolcuğunda destek oluyoruz. İnşallah daha da başarılı olup, Osmaneli’ni daha üst liglerde temsil eder” dedi. 1308 Osmaneli Belediyespor’un Teknik Direktörü Sedat Memiş Hoca da Ahmet Kelemcioğlu için, “Takım içerisindeki gençlerimizden birisi. Ağabeylerinin yanında her maçta ayrı bir tecrübe kazanıyor. Bu sezon oynadığımız maçlarda gol yemememizde bütün defans oyuncularım gibi Ahmet’in de rolü büyüktür. Çok hırslı bir futbolcu. Fiziği de Ahmet için ayrı bir avantaj. Kendine daha iyi bakarsa, çalışmalarını aksatmadan devam ettirirse, ileride üst liglerde futbol oynayacak kapasiteye sahip bir futbolcu” dedi. 
Osmaneli’de yetişen, Osmaneli’de futbol oynayan, diğer spor dallarında çalışan genç yeteneklerimizi kamuoyuna ve spor camiasına tanıtmaya devam edeceğiz. 

 


Bu haber toplam 4270 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum