ELLER ŞEHİTLER İÇİN DUAYA KALKTI

ELLER ŞEHİTLER İÇİN DUAYA KALKTI

Osmaneli Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ve katkıları ile Rüstem Paşa Camii'sinde "Bahar...

A+A-

Osmaneli Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ve katkıları ile Rüstem Paşa Camii'sinde "Bahar Kalkanı '' harekâtına destek ile Güvenlik Güçlerimize ve Aziz Şehitlerimizin mukaddes ruhlarına ithafen Kur-an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okuma programı düzenlendi.
Mevlid-i Şerif Okuma Programına İlçe Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçe Protokolü, Siyasi Parti başkan ve temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar yoğun katılım gösterdiler.
Rüstem Paşa Camii'de akşam namazının eda edilişinin akabinde düzenlenen programda milletimizin gönlünde daima yaşayacak Ölümsüz Kahramanlarımız Aziz Şehitlerimizin ruhlarına ithafen ilçe Müftüsü Sadık Erenbaş ve İmam Hatipler tarafından okunan Kur-an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile elller semaya açılarak, Yüce Allah'tan Ülkemizin içinde ve sınırlarımız ötesinde ulvi görev icra eden tüm güvenlik güçlerimize ve "Bahar Kalkanı"harekatıyla sınırlarımızda Müdâfa ve muhafaza görevinde bulunan Muzaffer Ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin ve tüm güvenlik kuvvetlerimizin muvaffakiyetleri için dualar yapıldı.
Yurdumuzun müdafasında şehadete ulaşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek yad edildi, kahraman gazilerimiz minnetle şükranla dularla anılarak, Yüce Allah'tan Vatamızın birlik ve beraberliğinin daim olması adına dualar edildi. Kaymakam Yavuz ve Belediye Başkanı Şahin tarafından vatandaşlarımıza yapılan helva ikramlarıyla Mevlid-i Şerif programı sona erdi.

eller-sehitler-icin-duaya-kalkti-2.jpg

 

Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.