“SİZLER YAPAMIYORSANIZ, BİZLERE BIRAKINIZ”

“SİZLER YAPAMIYORSANIZ, BİZLERE BIRAKINIZ”

Osmaneli Ak Parti’de 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, aday belirleme sürecinde başlayan  ve nihayetinde Ak Parti’nin seçimleri kaybetmesi, seçimlerden...

A+A-

Osmaneli Ak Parti’de 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, aday belirleme sürecinde başlayan  ve nihayetinde Ak Parti’nin seçimleri kaybetmesi, seçimlerden 10 ay sonra ilçe başkanı ilçe yönetimi ve seçimlerde kazanan mecli üyelerinin Ak Parti’den istifaları ile sonuçlanan süreçteki belirsizlik halen devam ediyor. 
2014 seçimlerinde Ak Parti’den aday olan ve seçimleri kazanan Münür Şahin’in, 2019 seçimlerinde aday gösterilmemesi ve Bağımsız olarak girdiği 31 Mart seçimlerini kazanması Osmaneli Ak Parti’de adeta deprem yaşatmıştı. Belediye Başkanı Münür Şahin’in tekrar Ak Parti’ye dönmesi sonucunda, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, İl Genel Meclisi Üyesi Alper Karadağ, Belediye Meclis Üyeleri Şaban Güdem ve Mustafa Çakıcı Ak Parti’den isti ettiler. 
İstifaların üzerinden bir aydan fazla süre geçmesine rağmen, Ak Parti ilçe başkanının ve yönetim kurulu üyelerinin halen atanmamış olması, Osmaneli’de Ak Parti üyeleri arasında “Neler Oluyor” sorularının sorulmasına neden oluyor. Konuştuğumuz çok sayıdaki Ak Parti üyeleri; “Bilecik’te Ak Parti’nin en güçlü olduğu ilçe Osmaneli iken, yöneticilerin ve Sayın Milletvekilinin 31 Mart’ta yaptıkları hata sonucunda, Osmaneli adeta en güçsüz ilçe haline geldi. İlçe Başkanının ve yönetiminin istifasının ardından bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen, ilçe başkanının atanamaması bizleri üzmekte ve endişeye sevk etmektedir. 18 yıldır ülkemizde iktidar olan Ak Parti’nin Osmaneli ilçesinde şu anda teşkilaının kapısına kilit vurulmuş durumdadır.  Biz Ak Partililer olarak bu duruma çok üzülmekteyiz. Şu anda Osmaneli’de kapısından içeriye gireceğimiz bir parti binamız ve ziyaret edeceğimiz bir ilçe başkan ve yöentimimiz yoktur. Bizler gece gündüz demeden çalışarak, koşturarak, Osmaneli’de Ak Parti’mize 3 dönem Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis üyelikleri ve İl Genel Meclis Üyelikleri kazandırdık.  Bugün yaşanan sürece baktığımızda, İl teşkilaının ve Milletvekilinin yapmış oldukları yanlışlıkların ve hataların cezasını burada bizler çekmekteyiz. Osmaneli ilçesinde Ak Parti’ye ilçe başkanı atamak çok mu zordur? Osmaneli İlçesinde Ak Parti’ye ilçe yönetimi kurmak çok mu zordur? Fakat bir aydan bu yana bunların hiç birisi yapılmamaktadır. Bizler Ak Parti üyeleri olarak buradan Sayın İl Başkanına ve Milletvekiline sesleniyoruz. Ak Parti’nin adeta kalesi durumunda olan Osmaneli ilçesini sizler gözden mi çıkardınız? Osmaneli ilçesi olmasa da olur diyorsanız, Başkan ve yönetim atamasını sizler yapamıyorsanız, bizlere bırakınız, bizler kendi başkanımızı da, yönetim kurulumuzu da belirleriz” dediler. 

 


Bu haber toplam 4711 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum