“BİRŞEY DEĞİŞECEK, HERŞEY DEĞİŞECEK”

“BİRŞEY DEĞİŞECEK, HERŞEY DEĞİŞECEK”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde mahallelerde Muhtar adayları çıkmaya devam ediyor. 17 yıldır Haceloğlu mahallesinde oturduğunu ve aynı...

A+A-

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde mahallelerde Muhtar adayları çıkmaya devam ediyor. 
17 yıldır Haceloğlu mahallesinde oturduğunu ve aynı zamanda aynı mahallede esnaflık yaptığını söyleyen Kerim Karaman, “Haceloğlu Mahallesinde “Bir şey Değişecek Herşey Değişecek” sloganıyla Muhtarlığa aday olduğunu açıkladı. 
Gazetemizi ziyaret ederek Muhtar adaylığını açıklayan Kerim Karaman, “17 yıldır ikamet ettiğim Haceloğlu mahallemizde, Mahalle Muhtarı Muhsin Avcı’nın yanında 15 yıldır Aza’lık yapmaktayım. Mahallemin sokağından caddesine, 7’sinden 70’ine her yeri ve herkesi çok iyi tanımaktayım.

364810fd-9993-4a06-ba6b-c907ddc122a9.jpg

15 yıllık azalığım süresince edindiğim tecrübelerimi bundan sonra Muhtar olarak mahalleme ve mahalle sakinlerime aktarmak ve mahalleme hizmet etmek için adaylığımı açıklıyorum. Demokrasimizin en köklü müesseselerinden olan Muhtalığı mesleğe çevirmeden, kendime bir meslek olarak addetmeden, sadece hizmet için yapacağım. Devletimizin vatandaşına dokunduğu ilk el olan Muhtarlık görevini en iyi şekilde yapacağımdan, Devletimiz ile Milletimizin arasında köprü olacağımdan hiçbir hemşerimin şüphesi olmasın. Yerel yönetimlerimiz olan, gerek Kaymakamlık Makamıyla, gerekse Belediye Başkanlığı Makamıyla ilişkilerimi üst düzeyde tutarak, mahalleme yapılması gerekenleri yaptırmak, ilçemizin en güzel mahallesi olan Haceloğlu’nu daha da yaşanabilir ve daha güzel hale getirmek amacıyla Muhtar adaylığımı açıklıyorum. Mahallemizde BİR ŞEY DEĞİŞECEK, HERŞEY DEĞİŞECEK” sloganıyla bir yola çıkmış bulunuyorum. Değişmeyen tek şey değişimdir diyerek, bir şeylerin değişmesi içi çaba sarf edeceğimi bütün mahalle sakinlerimin bilmesini istiyorum. Ben Karadeniz kökenli, Osmaneli Haceloğlu mahalleli bir vatandaşım. Yukarıda da dediğim gibi Muhtarlığı kendime meslek edinmek için değil, Muhtarlık Maaşına ihtiyacaım olduğu için değil, Devletimizin Muhtarlara sağladığı silah taşıma ruhsatı için değil, sadece ve sadece hep birlikte yaşadığımız, komşuluk ettiğimiz, ahbaplık yaptığımız mahallemize hizmet etmek için mahalle sakinlerimden destek istiyorum. Mahallemizden muhtar adayı olarak çıkan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Birbirinden değerli Aza Arkadaşlarımı da siz değerli mahalle skinlerime tanıtacağım" dedi. 

 

Bu haber toplam 3157 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum