MHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

MHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Milleyetçi Hareket Partisi MHP Osmaneli seçim bürosununun açılışını yaparak Belediye Başkanı adayını tanıttı. MHP Osmaneli Seçim bürosunun...

A+A-

Milleyetçi Hareket Partisi MHP Osmaneli seçim bürosununun açılışını yaparak Belediye Başkanı adayını tanıttı. 
MHP Osmaneli Seçim bürosunun açılışına MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, il genel ve belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in de katıldığı 15 Şubat Cuma günü Saat 14.30’da yapılan seçim bürosu açılışı ve aday tanıtım toplantısı, MHP Osmaneli ilçe başkanı Abdullah Küçük’ün konuşmasıyla başlandı.

490c38f8-acf8-40fc-8165-de0b58d70d0a.jpg

MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük yaptığı konuşmada, “Böyle mübarek bir günde halka hizmet, hakka hizmet düsturuyla çıktığımız bu yolda, sizleri aramızda görmekten dolayı duyduğumuz memnuniyeti şahsım ve parti teşkilatım adına dile getirmek istiyorum. Türk’ün yurdu olduğu günden bu yana hiç işgal edilememiş, 950 yıldır öz be öz Türk yurdu olan Osmanelimize hizmet edecek başkan adayımız ve kadrolarımızla bugün huzurunuza çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerle birlikte çıktığımız bu kutlu yolun sonunda bizleri büyük bir başarı beklediğini, bu başarıyı elde etmek içinde gece gündüz demeden çalışacağımızı bugün buradan beyan ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.  MHP Osmaneli belediye Başkan Adayı Serap Demirtaş’ta yaptığı konuşmada; “Ben bu toprakların insanıyım. Osmaneli Beşevler köyündenim. Uzun Yıllar Sabancı Holdingte üst düzey yöneticilik yaptım. Tarım konusunda çalışmalarda bulundum.

fc144925-5d1d-4c7a-a5ec-b9b45422d78f.jpg

Şimdi sizlerden kendinize şu soruyu sormanızı istiyorum. Serap Demirtaş neden Osmaneli Belediye Başkan adayı oldu. Ben bu makama maddi bir beklenti olarak aday olmadım. Doğruğum topraklara yetişmiş bir insan olarak hizmet etmek, vefa borcumu ödemek için inandığım davamın partisinden aday oldum. Hakikaten Osmaneli ilçemize faydalı olacağıma inandığım için aday oldum. Osmaneli ilçemizi daha üst seviyelere çıkarabilmek adına aday oldum. Bugün burada beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah Razı olsun” dedi. MHP Eskişehir Milletvekili M. Nurullah Sazak’ta; Seçim büromuz Osmaneli ilçemize hayırlı olsun. Serap Demirtaş Hanım Efendi ile inanıyorum ki Osmaneli çok daha iyi yerlere gelecektir. Adayımız Serap Hanımı sizlere emanet ediyoruz” dedi. 

816c9bb2-a994-4f8b-bdc7-d8c891ed5f4b.jpg

 

Bu haber toplam 2457 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum