AK PARTİ OSMANELİ İLÇE TEŞKİLATINDAN  GAZETEMİZE ZİYARET

AK PARTİ OSMANELİ İLÇE TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ak Parti Osmaneli ilçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize ziyarette bulundular.22 Eylül 2017 Cuma günü yapılan ilçe kongresinde...

A+A-

Ak Parti Osmaneli ilçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize ziyarette bulundular.

22 Eylül 2017 Cuma günü yapılan ilçe kongresinde Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı seçilen Mefharet Göbekçi, Yönetim Kurulu üyeleri Yasin Akçay, Musa Tatlı, İlayda Özkök,  Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkök ve Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney ile birlikte gazetemizi ziyaret eden heyeti Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem karşıladı. Kongreden sonra ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını bugün de Basını ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Mefharet Göbekçi, “15 yıldan bu yana Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin gelişimine ve değişimine imza atmış, ülkemizin kalkınması ve milletimizin refahı için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışan Ak Parti de ilçe başkanlığı ve yöneticilik yapmak bizlere de nasip oldu. Yalçın Karaca Başkan ve yönetiminden devraldığımız hizmet bayrağını Osmaneli’de daha da yukarılara çıkarmak için, yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halisane duygularla, Hak yolunda halkımız için, Belediye Başkan ve Meclis üyelerimizle, İl Genel Meclisi üyemizle birlik ve bütünlük içerisinde yapacağımız çalışmalar ile Osmaneli ilçemizi daha müreffeh bir şehir haline getireceğiz. Türkiye’de tek başına iktidara geldiği günden beri değişimin ve gelişimin öncüsü olan Ak Parti, Osmaneli’de de yerel yönetimde iktidar olmanın avantajları ile büyük değişim ve gelişmelere öncülük etmiştir.  Bizler hem parti, hem de belediye ve il genel meclisi olarak daima halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde olduk olmaya da devam edeceğiz. Bizim halkımızdan tek isteğimiz, yapılan hizmetlere destek vermeleri ve hizmet yolunda bizlerden dualarını esirgememeleridir” dedi. Basının çok önemli görevler yaptığına da değinen Başkan Mefharet Göbekçi, “Ülkemizin etrafında türlü tehlikelerin dolaştığı bugünlerde, milletimizin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi yönünde basınımıza büyük görevler düşmektedir. Bizler her daim basının özgür, tarafsız ve objektif olmasından yana tavır aldık. Bu tavrımız da devam etmektedir. Yerel basınımız da bizler için çok önemli görevler yapmaktadır. Yapılan hizmetlerin, iyi ve güzel işlerin halkımıza yansıtılmasında üzerine düşen görevleri yerine getiren, İlçemizin tek günlük gazetesi olan Osmaneli Haber Gazetesine ve sizlere de teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de Ak Parti Osmaneli İlçe başkan ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle seçilmiş olduğunuz yeni görevlerinizde sizlere başarılar diliyorum. Topluma hizmetin en büyük yolu olan siyaset kurumunda yer almanız, özellikle bayanların siyasete girmesine ön ayak olmanız, Osmaneli için büyük bir şanstır. Osmaneli’nin daha da gelişmesine büyük katkılar sağlayacağınıza inanıyorum. Yeni görevleriniz hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Bu haber toplam 1871 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum