BAŞKAN ŞAHİN TBB MECLİS TOPLANTISINDA

BAŞKAN ŞAHİN TBB MECLİS TOPLANTISINDA

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve ilçe belediye başkanları, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve ilçe belediye başkanları, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına katıldı. 
Ağrı’ya atanan Eski Bilecik Valisi Süleyman Elban ve eski Osmaneli Kaymakamı, şu an ki Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu’da toplantıya katıldılar. Başkan Münür Şahin toplantı ile ilgili olarak, Eski Osmaneli Kaymakamımız İsmail Ustaoğlu ve Eski Bilecik Valimiz Süleyman Elban ile toplantıda görüşme imkânımız oldu.  Türkiye Belediyeler Birliğinin yeni başkanını da seçtik. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı görevine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek seçildi. Toplantıya katılan Belediye Başkanlarımız ve Eski Vali ve Kaymakamımızla da istişarelerde bulunma fırsatını yakaladık. Toplantımızın ve yeni Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımızın hayırlı olmasını diliyoruz. Allah birlik ve beraberlikten ayırmasın” dedi. 


Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.