ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİNİ ORHAN UĞUR’UN LİSTESİ KAZANDI

ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİNİ ORHAN UĞUR’UN LİSTESİ KAZANDI

Osmaneli Ziraat Odası Başkanlığının olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Osmaneli Ziraat Odası olağan genel kurul toplantısı 14 Şubat 2019...

A+A-

Osmaneli Ziraat Odası Başkanlığının olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. 
Osmaneli Ziraat Odası olağan genel kurul toplantısı 14 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 13.30’da Gülüm Çay salonunda yapıldı. Toplantıya Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, MHP Belediye Başkan Adayı Serap Demirtaş ve İlçe Başkanı Abdullah Küçük, Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Mustafa Öktem, CHP Eski İlçe Başkanı Faik Üstün, Denizbank Şube Müdürü Kemal Sinanoğlu, Osmaneli Belediye Meclis Üyeleri, Köy Muhtarları ile birlikte Bilecik, Bozüyük, Gölpazarı ve Pazaryeri Ziraat Odası başkanları da katıldılar. 

ff364a65-8e24-49bd-a6f4-ae518bb62436.jpg
Osmaneli Ziraat odası seçimlerinde üç başkan adayı yarıştı. Orhan Uğur, Murat Beyhan ve Süleyman Özet’in yarıştığı genel kurulda, Orhan Uğur’un listesi 20 oy alarak, 4 yıllığına Osmaneli Ziraat odasını yönetme yetkisini delegelerden aldı. 31 Delegenin oy kullandığı seçimde Orhan Uğur’un listesi 20 oy, Sleyman Özet’in listesi 5 oy, Murat Beyhan’ın listesi de 5 oy alırken bir oy geçersiz sayıldı. Osmaneli Ziraat Odasının yeni Meclisi, Orhan Uğur, Sabri Ben, Ali Avcı, İlyas Vezir, İbrahim Şimşek, Uğur Erdoğdu, Tahsin Demir, Mehmet Demir, Abdullah Tamer, Hüseyin Daş, Hasan Sever, Emrah Ağın, Hayri Külah, Yusuf Apak, Feridun Atalay ve İsa Ayatan’dan oluştu. Ziraat Odası yeni Başkanı Orhan Uğur Genel Kurulda yaptığı konuşmada, “Odamızın durumunu bilerek bu kongrede aday olduk. Odamızı şeffaf bir şekilde yönetmeye talip olduk. İki yıl içerisinde odamızın borçlarını temizlemeye ve sizlere daha iyi hizmet etmeye söz veriyoruz. Bizlere oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Her zaman çiftçilerimizle birlik beraberlik içerisinde olacağız. Çitçilerimizin her derdiyle ilgileneceğiz” dedi.  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de, “Osmaneli bir tarım kenti. Çiftçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmeleri ve daha çok gelir elde edebilmeleri için Belediye olarak her türlü desteğe hazırız. Hal binamızı bitirmek üzereyiz. Hal binamız ile çiftçilerimizin ürünleri daha garantili bir şekilde pazarlanacaktır. Genel Kurulunuz hayırlı olsun” dedi. 

3cd96744-0890-43c0-9a77-a1c8cc05d252.jpg

 

Bu haber toplam 3603 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum