ZİRAAT ODASI GÖREV BÖLÜMÜNÜ YAPTI

ZİRAAT ODASI GÖREV BÖLÜMÜNÜ YAPTI

13 Şubat Çarşamba günü genel kurulunu yapan Osmaneli Ziraat Odasının yeni başkanı ve meclis üyeleri mazbatalarını aldılar. Osmaneli Ziraat Odasının...

A+A-

13 Şubat Çarşamba günü genel kurulunu yapan Osmaneli Ziraat Odasının yeni başkanı ve meclis üyeleri mazbatalarını aldılar. 
Osmaneli Ziraat Odasının seçiminde 3 adayın listesi yarışmış, Orhan Uğur’un listesi 20 oy alarak seçimi kazanmıştı. Geçtiğimiz günlerde mazbatalarını alan Orhan Uğur ve ekibi, ilk toplantılarını yaparak görev bölümünü yaptılar. İlk Meclis toplantısında, Ziraat odası Yönetim Kurulu başkanlığına Orhan Uğur, Başkan Vekilliğine Sabri Ben ve Muhasip üyeliğe Tahsin Demir seçildiler. Oda Meclis Başkanlığına Abdullah Tamer, Başkan Vekilliğine de Mehmet Demir seçildi. Yapılan toplantıda Ziraat Odası İl Delegeliklerine, Orhan Uğur, Ali Avcı, Abdullah Tamer, Mehmet Demir, Emrah Ağın, Feridun Atalay ve Hüseyin Daş seçildiler. Mzabatasını alan Oda başkanı Orhan Uğur yaptığı açıklamada; “Osmaneli Ziraat Odasını en kısa zamanda daha iyi işler bir hale getireceğiz. Kıa vadede yapacağımız çalışma Odamızın mali durumunu düzeltmek olacaktır. Osmaneli Ziraat odası, sadece ÇKS belgesi vermekten çıkıp, çiftçilerimize her yönden faydalı olacak bir hale gelecektir” dedi. 

 


Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.