ZABITADAN EMNİYETE ZİYARET

 ZABITADAN EMNİYETE ZİYARET

Osmaneli Belediyesi Zabıta Amirliği Personeli, Polis Haftası nedeniyle Osmaneli İlçe Emniyet müdürlüğüne ziyarette bulundu.Osmaneli Zabıta Amirliği personeli...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Zabıta Amirliği Personeli, Polis Haftası nedeniyle Osmaneli İlçe Emniyet müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Osmaneli Zabıta Amirliği personeli Emniyet Müdür vekili Dr Ali Özganı makamında ziyaret etti. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Zabıta memuru Mahir İncekara, "Emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 174. yılını kutluyor, devlet ve milletimizin bekası uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, hüzünlerimizi yüreğimizde hissederek, rahmet ve minnetle yâd ediyor, görevde olan emniyet mensuplarımıza da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz" dedi.
İncekara, çalışmalarında kurumsal destek aldıkları emniyet teşkilatını her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek, teşekkürlerini iletti.
İlçe Emniyet Müdür vekili Dr. Özgan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Osmaneli de vatandaşın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamını sürdürmesi için zabıta ekiplerimizle koordineli çalışıyoruz. Bu anlamlı günde bizleri unutmayarak ziyaret ettikleri için zabıta arkadaşlarımıza şahsım ve personelim adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

zabitadan-emniyete-ziyaret-2.jpg

 

Bu haber toplam 1193 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.