“Z” KUŞAĞINDAN BAŞKANA SİTEM

“Z” KUŞAĞINDAN BAŞKANA SİTEM

Osmaneli esnaflarında Cihan Şimşek ve kendilerini Z Kuşağı olarak adlandıran bir gurup genç, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Osmaneli’de siyaset yapan ilçe başkanlarına sitemde bulundular.

A+A-

Osmaneli esnaflarında Cihan Şimşek ve kendilerini Z Kuşağı olarak adlandıran bir gurup genç, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Osmaneli’de siyaset yapan ilçe başkanlarına sitemde bulundular. Sosyal medya hesaplarından 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Z Kuşağı temsilcileri, yaptıkları açıklamada; 
“Z Kuşağıın'dan özellikle Osmaneli Belediye Başkanı'na ve Tüm Siyasi ilçe başkanlarına bir Soru biz cevap veremedik? Siz verin...
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günün de, Siyasi parti gözetmeksizin Birlik ve beraberlik için Biz gençler Belediye önünde toplanıyoruz.. Eyvallah!! 

Peki, Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramımızda Osmaneli Belediye Başkanı Ortada yok, hiç bir etkinlik yok, hiç bir organizasyon yok, terk edilmiş köy gibi Osmaneli’de 30 Ağustos Zafer Bayramını gerçekleştirdik. 
Bilecik ilimiz, Bozüyük ilçemiz hatta Pazaryeri ilçemiz 30 Ağustos Zafer Bayramımızı, Şehitlerimize Rahmet, Fener Alayı, yürüyüş ve gençlere eğlence ile yapıyor, biz Osmaneli Gençlerinin eksiği nedir? Osmaneli gençliği de Fener Alayı düzenlemek istiyor, Zaferimizi coşkuyla kutlamak istiyor, ömrü hayatımızda Osmaneli’de böyle birşey görmedik, Neden Milli Bayramlarımız bize yaşatılmıyor? Diyor.
Pazaryeri Belediyesi kadar da mı değiliz??? En küçük ilçe coşkuyla kutladı...
Osmaneli Beldiye Başkanının Milli bayram korkusu nedir??
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı?
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı?
30 Ağustos Zafer Bayramı?
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı?
Hiçbir Milli Bayramımızda Atatürk anıtına çelenk sunmanın haricinde Osmaneli ilçemizde hiçbir etkinlik yok. Neden???


Bu haber toplam 3147 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum