YÜRÜYEN TEHLİKE

YÜRÜYEN TEHLİKE

Sanayileşme ve Turizm alanında gelişme çabasında olan Osmaneli’de, geçmiş zamanlarda yapılan bazı yanlış uygulamalar günümüzde de devam ediyor. Osmaneli’de...

A+A-

Sanayileşme ve Turizm alanında gelişme çabasında olan Osmaneli’de, geçmiş zamanlarda yapılan bazı yanlış uygulamalar günümüzde de devam ediyor. Osmaneli’de vatandaşları rahatsız eden bazı uygulamaları, vatandaşlar gazetemizin Whatshapp ihbar hattına bildirerek duyarlılıklarını ortaya koyuyorlar.

yuruyen-tehlike-(2).jpg

3 Temmuz 2018 Salı günü Gazetemiz İhbar hattını arayan ve fotoğraflar gönderen duyarlı bir vatandaş, tehlikenin büyüğüne dikkat çekiyordu. Gazetemize ihbarda bulunan vatandaş, “Bilecik’ten Osmaneli ilçemize seyir halinde iken, Selimiye Köyü civarında önümde giden kamyondan dökülen molozlardan aracımı zor kaçırdım. Toz duman içerisinde ilerleyen damperli kamyonun kasasında mermer atıklarını fark ettim. Özellikle fark ettiğim ve çok da acayibime giden, kamyonun kasasının arka kapağının olmayışı idi. Kamyonun kasasındaki molozların üzerine çadır çekilmesi gerekirken, arka kapağının olmaması, olası bir faciaya zemin hazırlayan bir durumdu.

yuruyen-tehlike-(3).jpg

Bu durumun yetkililerce denetlenmesi konusunda, gazeteniz aracılığıyla duyurmak istedim. Bizler daha güzel bir çevre ve daha güzel bir Osmaneli istiyoruz. Bu konuda gayret sarf eden, çalışan ve önemli adımlar atan başta Belediye Başkanımız Münür Şahin’e tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Bu tür aksaklıkların da giderilmesini istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2216 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum