YRP İLK KONGRESİNİ YAPTI

YRP İLK KONGRESİNİ YAPTI

Yeniden Refah Partisi (YRP) Osmaneli’de 1. Olağan kongresini yaptı. İlçe Başkanlığına Kurucu İlçe Başkanı Vahit Uğurlu seçildi.YRP Osmaneli İlçe...

A+A-

Yeniden Refah Partisi (YRP) Osmaneli’de 1. Olağan kongresini yaptı. İlçe Başkanlığına Kurucu İlçe Başkanı Vahit Uğurlu seçildi.
YRP Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu gazetemize yaptığı açıklamada; “Hayırlısı ile 1. Olağan kongremizi tamamlamış bulunuoruz. Bundan sonra teşkilatımızla birlikte vargücümüzle çalışarak Değerli Osmanelili hemşehrilerimizin gönüllerine girmek ve Yeniden Refah Partimizi tek başına iktidar yapmak için ve Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan Beyi 2. Başkan yapmak için uğraş vereceğiz. Hemşehrilerimiz Milli Görüşsüz ve Adil Düzensiz huzurun gelmeyeceğini anlayacaktır. Rahmetli Erbakan Hocamızın değerini sonradan anlayanlar, şimdi oğlu Sayın Fatih Erbakan’ın Genel Başkanı Olduğu partimize üye olarak vefalarını göstermelerini istiyoruz. Genel Başkanımız Fatih Erbakan şimdiden milletimiz için kaynak bulmuş, bulmaya da devam etmektedir. Şimdiden ifade ediyoruz ki, YRP Tek başına iktidar olduğunda Ekonomi yeniden rayına girecek ve Milletimiz refaha kavuşacaktır. YRP’nin tek başına iktidarında ezilen Dünya Müslümanlarına el uzatacağız, onları mazlum olmaktan kurtaracağız. Zafer yakındır, zafer inananlarındır. Ben ve Teşkilat üyelerimiz ve yöneticilerimiz 2023 yılına kadar Milli Görüş Bayrağını en üste çıkarmak için çalışacağız. Son olarak diyorum ki; “Film bitmedi, Film daha yeni başlıyor, bizleri izlemeye devam ediniz” dedi.

 


Bu haber toplam 1952 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.