“YOL DEMEK MEDENİYET DEMEKTİR”

“YOL DEMEK MEDENİYET DEMEKTİR”

Yapılacak işleri ve oluşan sorunları yerinde inceleyerek ve görerek çözüm üreten Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Medetli köyü yolunda da incelemelerde...

A+A-

Yapılacak işleri ve oluşan sorunları yerinde inceleyerek ve görerek çözüm üreten Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Medetli köyü yolunda da incelemelerde bulundu. 
Medetli köyü yolunda yapılan çalışmayı yerinde görmek ve incelemek üzere Medetli köyüne giden Kaymakam Yavuz, küreği eline alarak bir süre yapılan çalışmayı inceledi. Kaymakam Refiki Ahmet Raşit Orhan ile birlikte Medetli köyüne giden Kaymakam Yavuz, köy muhtarı Gürhan Karacadan da çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yolun çok önemli olduğunu belirten Kaymakam Yavuz, “Gidemediğin yer senin değildir” diye bir deyim vardır. Bizlerde gidemeğimiz yer kalmaması için özellikle köy yollarımıza büyük önem veriyoruz. Medetli köyümüz de tarımın yoğun olduğu, sezonda On Binlerce ton ürünün yetişiği bu toprakların yollarının iyi olması, güzel olması için uğraş veriyoruz. İnşallah Medetli köyümüzün yolunun da en kısa zamanda bitirilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Yol meeniyet demektir, yol zenginlik demektir” dedi. 

 


Bu haber toplam 1434 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.