YOL ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

YOL ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Osmaneli Belediyesi, ilçede eskiyen ve zamanla yıpranan yollara ilişkin başlattığı çalışmalar kapsamında sona geldi. İki yıllık çalışma neticesinde...

A+A-

Osmaneli Belediyesi, ilçede eskiyen ve zamanla yıpranan yollara ilişkin başlattığı çalışmalar kapsamında sona geldi. İki yıllık çalışma neticesinde ilçedeki birçok yol daha elverişli ve ferah bir görünüme kavuştu. 

Aralıksız devam eden çalışmalar kapsamında Camicedit, Camikebir, Haceloğlu ve İnönü Mahalleleri'nde gerçekleştirilen çalışmalarla yollar daha geniş gale getirilerek, park sorunu da çözülmüş oldu. Ancak İstasyon mevkiinden doğalgaz geçmediği için parke taşı çalışmalarına başlanamadı. Bölgeden doğalgazın geçmesinin ardından yol çalışmalarının yapılacağı öğrenildi.  

'OSMANELİ HIZLA İLERLİYOR'

İlçede gerçekleştirilen yol ve parke taşı çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli'nin büyüme hızının artarak devam ettiğine dikkat çekerek,"Osmaneli 60 bin kişilik nüfusa hizmet edecek alt yapıya sahip oluyor. İlçemiz, yatırımlarımızla halkımızın Osmaneli’nde yaşıyor olmaktan mutlu olacakları konuma geldi. Osmaneli, bölgemizin tercih edilen yerleşim yeri olma yolunda hızla ilerliyor” dedi.

 

Bu haber toplam 1613 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.