YOK ARTIK! OSMANELİ’DE DOMATES 16,95 TL

YOK ARTIK! OSMANELİ’DE DOMATES 16,95 TL

Sebze ve meyve fiyatları vatandaşların dudaklarını uçuklattı.

A+A-

Hayat pahalılığının artması, özellikle Tarım konusunda üretim yapmayan, sebze ve meyvenin başka illerden geldiği İstanbul, Ankara gibi illerde normal karşılanırken, Bölgesinde tarımın merkezi, sebze ve meyve konusunda ki üretimiyle, bırak yurt içini, yurt dışına ihracat yapan bir

ilçede, sebze ve meyve fiyatları vatandaşların dudaklarını uçuklattı.

Geçtiğimiz gün Osmaneli ilçesinde faaliyet gösteren bir zincir markette Domates’in fiyatını gören vatandaşlar; “Yok Artık” dediler.

Evine alışveriş yapmak için Osmaneli’deki bir markete giren vatandaş, evinin ihtiyacı olan Domates almak için kasanın başına gittiğinde Domates’in fiyatını görünce şok olduğunu söyleyip, gazetemize ulaştı. Osmanelili vatandaş; Markete alışveriş için girdim. Özellikle sebze fiyatlarının neden bu kadar pahalı olduğu konusunda konuşmaya başlayınca, market çalışanı bir kardeşim; “Abi Domatesin Fiyatını gördün mü? Diye seslendi. Domatesin fiyatını görünce şok geçirdim. Onbinlerce ton Domates’in yetiştiği, Bölgemizde en çok Domates üretiminin yapıldığı Osmaneli ilçemizde, Domates’in fiyatının 16,95 TL olduğunu görmek beni hakikaten şoke uğrattı. Eğer Domates Osmaneli ilçemizde 16,95 Liradan satılıyorsa, İstanbul, Anakara, Eskişehir gibi illerimizdeki marketlerde kaç liradan satılıyor, doğrusu çok merak ettim. Bu mevsimde yani Domates’in halen dalından koparıldığı ve piyasaya sürüldüğü Osmaneli ilçemizde Domates 16,95 lira ise vay bu milletin haline demekten kendimi alamadım” dedi.

Bu haber toplam 4202 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum