YOĞUN ÇABA HARCIYORLAR

YOĞUN ÇABA HARCIYORLAR

Tapu Kadastro Eskişehir Bölge Müdürü Cevdet Kılıç ve Tapu Kadastro Müdürlüğü yöneticileri Osmaneli Belediyesince kendilerine tahsis edilecek alanda...

A+A-

Tapu Kadastro Eskişehir Bölge Müdürü Cevdet Kılıç ve Tapu Kadastro Müdürlüğü yöneticileri Osmaneli Belediyesince kendilerine tahsis edilecek alanda incelemelerde bulundular. Osmaneli Belediyesi Tarihi Çarşının tekrar eski günlerine dönmesi için yoğun çaba harcıyor. Bir taraftan resterasyon çalışmaları devam ederken diğer taraftan resterasyon sonunda bu konakların kullanımı için projeler gercekleştiriyor.
Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Kaymakamlığı bazı kamu kurumlarının tarihi çarşı alanına getirilmesi için uyum içinde çaba gösteriyor. Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç ve beraberinde ki yöneticiler bir araya gelerek Osmaneli Tapu Müdürlüğünün, Osmaneli Tapu Kadastro Müdürlüğünün Tarihi Çarşıda yer alması konusunda görüş birliğine vardılar. Osmaneli Belediyesi resterasyonu devam eden binayı üç ay içinde bitirerek iki müdürlüğün tarihi çarşıya taşınması sağlanacak. İleride tarihi çarşıda yer alacak kamu kurumları ve derneklerde çarşıyı canlandıracak.

tapu-kadastro-bolge-muduru-1.jpg
 


Bu haber toplam 1542 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.