YENİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İHALEYE ÇIKIYOR

YENİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İHALEYE ÇIKIYOR

Osmaneli mevcut Küçük Sanayi Sitesi karşısındaki alana yeni yapılacak olan işyerleri yakın zamanda sahiplerini bulacak.

A+A-

Osmaneli mevcut Küçük Sanayi Sitesi karşısındaki alana yeni yapılacak olan işyerleri yakın zamanda sahiplerini bulacak. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Ağustos ayı sonunda tamamlanacağını belirttiği işyerlerinin ihalesine 6 Mayıs 2021 günü çıkılacağını söyledi. Başkan ŞahinYeni Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili olarak Gazetemize gönderdiği yazılı açıklamada;  
“Osmaneli; özellikle Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik-Bandırma YHT hattının yapımına başlanması ile birlikte ilçemize özellikle sanayiciler tarafından büyük ilgi var. Bugünlerde hafriyatı başlayacak olan Has Çelik AŞ, Küba Motor AŞ, ve devam eden yatırımlar ilçemizde sanayileşmede büyük hareketlilik sağlıyor. Sanayideki bu gelişimin sonucu küçük sanayi sitemizede ihtiyacı çok üst seviyeye çıkardı
Mevcut küçük sanayi sitemize ilave edeceğimiz 12 yeni işyeri de bu artan talebi karşılamayacak. Eski küçük sanayi sitemizde yeni düzenlemelerle standardı yükseltirken "Yeni Küçük Sanayi Sitesi içinde yatırıma başladık. Bu yıl Ağustos ayı sonunda tamamlayacağımız yeni küçük sanayi sitemiz artan talebi karşılayacak. İlk etapta 20 işyeri, sonrası 20 ve devamında da 20 olmak üzere 60 adet işyerini tamamlayacağız.

İlçe içinde yer alan oto ve halı yıkama, oto elektrik ve tamirhaneleri, lastikçileri, vb küçük sanayicileri yeni veya eski küçük sanayi işyerlerine taşıyacağız. Özellikle dörtyolda şehrin merkezinde yer alan, Ankara-İstanbul yolu üzerinde yer alan işyerleri küçük sanayi dükkânlarımıza taşınacak.
Şehir içinde yer alan Küçük sanayicilerinin tamamını şehir dışına çıkıyoruz. 06.Mayıs 2021 tarihinde yapılacak olan kira ihalesinde küçük sanayi dükkânlarımıza büyük talep oluşmaya başladı. Dışarıdan da sanayicilerimizin küçük sanayi dükkânlarımıza yoğun ilgisi var” dedi. 

yeni-sanayi-sitesi-ihaleye-cikiyor.jpg


Bu haber toplam 3223 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.