YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ TOPLANDI

YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ TOPLANDI

31 Mart Yerel seçimlerinde oluşan Yeni Belediye Meclisi ilk toplantısını, 5 Nisan 2019 Cuma günü Saat 17.00’da yaptı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinde oluşan Yeni Belediye Meclisi ilk toplantısını, 5 Nisan 2019 Cuma günü Saat 17.00’da yaptı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in başkanlığında ilk kez toplanan Belediye Meclisine, Başkan Şahin belediye çalışmaları ile ilgili olarak bilgi verdi. 
Belediye Başkanı Münür Şahin meclis üyelerine yaptığı konuşmada; “31 Mart Yerel seçimleri ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Önceki dönemde tüm siyasi partilerimizle ve tüm belediye meclis üyelerimizle uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Sizlerle birlikte bu birlik ve beraberliği daha üst noktalara taşıyarak, Osmaneli için hayırlı hizmetlere imza atarız. 2019-2023 dönemini Osmaneli için büyüme ve yükselme dönemi olarak kabul ediyoruz. Bu nedenle halkımızın bizlerden beklediği gibi Osmaneli’yi daha üst seviyelere getirme gibi bizlerden bir beklentisi var. Burada siyasi görüşlerimizi ayrı bir yere koyarak, hizmet etmeyi ben sizlerden rica ediyorum. Hepimiz ayrı siyasi görüşlere sahip olabiliriz ama burada önemli olan Osmaneli’nin hedefleridir. Tek bir hedefimiz var Osmaneli’yi çok daha iyi bir seviyeye taşımak. Biz siyasilerin bir tek amacı var, o da ilçemize hizmet etmek, ben bu konuda bir sıkıntı çıkacağını da zannetmiyorum” dedi. Başkan Şahin Belediye Başkan yardımcılığı makamının Osmaneli ölçeğinde çok yararlı olmayacağını düşündüğünü söyleyerek, “Bu dönemde Başkan yardımcılığı makamını düşünmüyorum. Belediyemizin kadrosunun şu anda her birisinin kendi alanlarında çok kaliteli olduklarını görüyoruz ve hizmetleri hep birlikte istişare halinde götürmek istiyorum. Ben başkan yardımcılığı yerine gurupları çalıştırmak istiyorum. Ben bir yere gittiğimde de sizlerden bir arkadaşı vekâleten yerime bırakmak istiyorum. Her arkadaşımızın en azındanbir kez olsun başkanlık koltuğuna oturmasını diliyorum. Komisyonları geçmiş döenmde 5 kişiden oluşturmuştuk, yine aynı şekilde devam etmesini arzuluyorum. Komisyonların 5 kişi olması, her arkadaşımızın fikir beyan etmesi konusunda fayda sağlıyor. Bizler Osmaneli menfaatleri için burdayız, olaya bir parti olayı gibi bakmamanızı rica ediyorum. Meclis yöneticilerini, encümeni ve komisyon üyelerinin seçimini önümüzdeki Salı günü yapacağımız toplantıda belirlenmesini istiyorum. Çünkü parti guruplarıyla görüşerek, onların da fikirlerini alarak, birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesini diliyorum. Belediye Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı yetkisini kullanarak, bir sonraki toplantının 9 Nisan 2019 Salı günü Saat 17.00’da yapılacağını duyuruyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 2126 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.