Yeni adliye binası için çalışmalar sürüyor

Yeni adliye binası için çalışmalar sürüyor

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik’e yapılması planlanan yeni adliye binası ile ilgili görüşmelerini sürdürüyor.

A+A-

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik’e yapılması planlanan yeni adliye binası ile ilgili görüşmelerini sürdürüyor. Bilecik İl Özel İdaresi’nin bulunduğu 36 dönümlük alan içerisinde Valilik ve emniyet binaları ile birlikte yapılması planlanan yeni adliye binasının 2023 yatırım planına girmesi bekleniyor.

Bu bağlamda, geçtiğimiz aylarda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya gelen Milletvekili Selim Yağcı son olarak Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan ile görüştü. Bakan Yardımcısı Birkan ile yeni adliye binası projesine ilişkin görüşmeler gerçekleştiren Mv. Yağcı, verimli bir fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Selim Yağcı, Bakan Yardımcısı Birkan’a ilgisinden ötürü teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca, Osmaneli ve Pazaryeri’nde bulunan cezaevi yerlerinin belediyelere tahsisi görüşüldü. Ziyarette, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin de yer aldı.

yeni-adliye-binasi-icin-calismalar-suruyor.jpg

Bu haber toplam 6618 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler