YAZI İŞLERİ MÜDÜRLERİNDEN BAŞKANA ZİYARET

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLERİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i...

A+A-

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Münür Şahin, konuklarına hoş geldiniz derken, “Bilecik’te 29 yıldan bu yana yerel basın işi ile iştigal eden Sakarya Gazetesi sahibi Şadi Erdal abimizi ve siz değerli çocuklarını, Bilecik’e sunmuş olduğunuz katkılardan dolayı tebrik ediyorum.  Sakarya gazetesi olarak gazeteciliğin yanı sıra matbaa hizmetlerinizle de sadece Bilecik ilinde değil, bölgemizde de hatırı sayılır bir konuma geldiniz. Bilecik’e hem gazetecilikte, hem de matbaacılıkta bir kalite getirdiniz.  Bunların yanı sıra Osmaneli ilçemizde de Osmaneli Haber Gazetesini kurmanız, ilçemize ayrı bir değer katmış oldu. Yerel basın bir ilin veya ilçenin kalkınmışlığının ve gelişmişliğinin bir göstergesidir. Osmaneli ilçemizi tercih etmenizden dolayı da sizleri ayrıca tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Osmaneli Haber gazetesi, bizlerin olduğu kadar, Osmaneli’li hemşehrilerimizin de sesi olma noktasında bir buçuk yılda çok büyük mesafeler kat etti. Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’e ve gazete çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.  Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal’da ziyarette yaptığı açıklamada; Yıllar önce babamızın yürümeye başladığı yolda, oğulları olarak bizler de yürümeye devam ediyoruz. Bilecik’ten sonra Osmaneli ilçemizde Osmaneli Haber Gazetesini kurarak Bilecik yerel basınının her ilçemize ulaşmasını sağladık. Yine Bozüyük’te yayın yapan Yeni Bozüyük Gazetesini de Erdallar gurubuna dahil ederek yatırımlarımızı basın sektöründe yoğunlaştırdık. Bizler de sizlerin yapmış olduğu güzel hizmetleri ve Osmaneli’nin gelişip büyümesi yönündeki yatırımlarınızı takip ediyoruz. Osmaneli ilçemizin son dönemde her yönüyle aşama kat ettiğine şahitlik ediyoruz. Osmaneli halkına vermiş olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı bizlerde Erdallar Gurubu olarak size teşekkür ediyoruz. Allah daha hayırlı hizmetler yapmayı sizlere nasip etsin” dedi. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal’a “Gelişim Sürecinde Osmaneli” kitabını hediye etti. 


Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.