“YATIRIMIN EN GÜZELİ ENGELLİ VATANDAŞIMIZA YAPILANDIR”

“YATIRIMIN EN GÜZELİ ENGELLİ VATANDAŞIMIZA YAPILANDIR”

3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Engelli vatandaşlarımıza ve öğrencilere program düzenlendi....

A+A-

3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Engelli vatandaşlarımıza ve öğrencilere program düzenlendi. Osmaneli Belediyesi İçmeler tesislerinde düzenlenen programa, Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yasin Akçay, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ve Milli Eğitim İlçe Müdürü Mahmut Ekinci ile birlikte engelli vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar. Programda ilk konuşmayı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptı. 

741346e7-68b6-45a6-a63a-1604bfef7012.jpg

Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı konuşmada; “Dünya Engelliler günü münasebetiyle bugün burada bu programımızı gerçekleştiriyoruz. Aslında biz senenin her günü sizlerle beraberiz, sizlerin her zaman yanınızdayız. İhtiyaçlarınızın neler olduğunu gayet iyi biliyoruz ve onları genelde karşılamaya çalışıyoruz. Kaymakam bey ile de görüştük, Sakarya kıyısında Sevgi Kafenin olduğu yere engelli vatandaşlarımız için güzel bir yer yapacağız. Göreve geldiğimiz günden beri gayret gösterdiğimiz fakat gerçekleştiremediğimiz bir araç olayımız vardı, inşallah onu da dönemimiz bitmeden sağlamış olursak ne söylediysek yapmış oluruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu etkinliklerimizi daha da arttırırız. Hepinize afiyet olsun” dedi. 
Kaymakam Naif Yavuz’da konuşmasında; “3 Aralık 1992 yılından bu yana kutlanmakta olan engelliler günü vasıtasıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Sosyal Devlet olmanın gereği olarak, her yerde ve her şekilde Devletimiz kurulduğu günden bu güne kadar hep sizinle beraber olmuşlardır. Biz şuna inanıyoruz, bu Dünyada yapılacak en değerli yatırımın İnsanlığa yapılan yatırım olduğuna inanıyoruz.

839ba9d5-76c4-4362-8cf6-5950e763ab5a.jpg

İnsanlığa yapılan yatırımın ve insanlığa yapılan hizmetin en güzeli de engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak ve onlarla birlikte olmaktır. Dünden bugüne kadar tarih boyunca engelli vatandaşlarımızın Devlet olarak her zaman yanlarında olduk. Şuna inanıyoruz ki engelli bireylerimizin önlerini açtığımız zaman onlardan büyük başarılar elde ediyoruz. Futbolda, sanatta, sporda, aklınıza gelebilecek bütün alanlarda engelli bireylerimizin dünya çapında çok iyi dereceler aldıklarını görüyoruz. Yapmamız gereken her alanda bunlkarı desteklememizdir. Maddi ve manevi anlamda ailelerinin yanında yer aldığımızı her fırsatta göstermemiz lazım. Engellilik herkesin başına gelebilecek birşeydir ve şunu unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyızdır. Özellikle bu hükümet döneminde engelli vatandaşlarımıza o kadar büyük hizmetler yapıldı ki, engelli vatandaşlarımız başka bir yerlerden yardıma bile ihtiyaçları kalmadı” dedi. 
Engelli vatandaşlara ve öğrencilere verilen kahvaltının ardından, çalan müzik eşliğinde engelli vatandaşlar ve öğrenciler, Kaymakam Naif Yavz, Belediye Başkanı Münür Şahin ile birlikte halaylar çekip oyun oıynadılar. Engelli vatandaşlar öğlen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. 

6fc56475-60ff-4b1a-9c55-5bea37d362cf.jpg

 

Bu haber toplam 1179 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.