YATIRIM YAPIP YAPMAYACAĞI ÇOK KONUŞULAN BİEN SERAMİK ‘KASIM AYINDA İLK KAZMAYI VURACAK’

YATIRIM YAPIP YAPMAYACAĞI ÇOK KONUŞULAN BİEN SERAMİK ‘KASIM AYINDA İLK KAZMAYI VURACAK’

Osmaneli Kamuoyunda uzun zamandan beri yatırım yapıp yapmayacağı konusunda türlü spekülasyonlar yapılan BİEN Seramik A.Ş’nin 2017 Kasım ayında inşaata...

A+A-

Osmaneli Kamuoyunda uzun zamandan beri yatırım yapıp yapmayacağı konusunda türlü spekülasyonlar yapılan BİEN Seramik A.Ş’nin 2017 Kasım ayında inşaata başlayacağı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, BİEN SERAMİK A.Ş.’nin Kasım ayında inşaata başlayacağı müjdesini verdi. Başkan Şahin yatırımla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır devam eden arsa alımları sonucunda BİEN SERAMİK AŞ. Proje aşamasına geldi. Osmaneli’de sanayi parsellerimizde yaklaşık 20.000.000.-TL değerinde arsa alımını direkt olarak köylülerimizden gerçekleştiren şirket yatırıma hazır. Uzlaşılamayan bir iki arsa için Osmaneli Belediyesi olarak devreye girerek yatırıma destek olacağız.
Osmaneli için büyük önem taşıyan BİEN SERAMİK SANAYİ AŞ. Yatırımının başlaması için Osmaneli Belediyesi üstüne düşeni fazlasıyla yerine getirecektir. Yatırımın gerçekleşmesi ile birlikte Osmaneli Belediyesi "Sanayileşme İle Büyüme" hedefine ulaşacaktır.
Yaklaşık 900.000 m2 sanayi parseli alan BİEN SERAMİK AŞ., 700-1.000 M2 Uzunluğunda büyük bir tesisi ilçemizde gerçekleştirecektir. İlçemize değer katacak tesisler, seramik sektöründe en son teknoloji kullanarak yapılacak. Yatırım gerçekleştiğinde Osmaneli’de 500 den başlayarak sonrası 1.000 kişiyi ve tüm yatırımlar tamamlandığında ise 1.500 kişiye istihdam olanağı da yeni tesislerde sağlanmış olacak.
Şirketin Patronları; Nurullah Ercan, Ali Ercan, Yöneticileri Cengiz Erdinç, Nevrettin Şenyayla ile birlikte bugün yaptığımız görüşmede yatırımın başlayacağı tarihi 2017 yani bu yılın Ekim, Kasım ayları olacak. Bozüyük ve Bilecik'teki tesislerinde yatırım yapacak alan kalmayan BİEN AŞ Yeni ürünler için modern tesisi Osmaneli’de kuracak. Bien Seramik AŞ.,yatırım projesini bitirmek için hızla çalışıyor.Osmaneli'mize büyük değer katacak şirket için her türlü kolaylığı gösteriyoruz.
Sosyal Politika uygulamalarıyla bulunduğu çevreye büyük katkılar sağlayan Ercan Grubunun Osmaneli de özellikle konaklar ve Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimiz üzerinde büyük emeği var. Tesislerimizin seramiklerini bugüne kadar ücretsiz olarak Bien AŞ den temin ettik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.
Projeleri hazırlanmakta olan Bien Seramik AŞ için bugünkü görüşmemizden çıkan ortak görüş;"Yatırımın bu yılın Ekim- Kasım aylarında" temeli atılmış olacak. Osmaneli için hayırlı olsun. İlçemizde marka olacak büyük bir sanayi tesisini daha ilçemize kazanmış olduk.
Bugün BİEN SERAMİK AŞ Bilecik tesislerinde yapmış olduğumuz toplantıda Osmaneli'de yapılacak yatırımlara verdikleri önem ve kararlılık için;"Şirketin Patronları; Nurullah Ercan, Ali Ercan, Üst Düzey Yöneticileri Cengiz Erdinç, Nevrettin Şenyayla'ya" çok teşekkür ediyoruz” dedi. 


Bu haber toplam 3561 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.