YAŞLI BAKIMEVİNİN TEMELİ MART’TA ATILIYOR

YAŞLI BAKIMEVİNİN TEMELİ MART’TA ATILIYOR

Osmaneli’nin en büyük eksikliklerinden biri olan Yaşlı Bakım evi yapımı konusunda yakın bir zamanda adım atacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Münür...

A+A-

Osmaneli’nin en büyük eksikliklerinden biri olan Yaşlı Bakım evi yapımı konusunda yakın bir zamanda adım atacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Münür Şahin, “Mart ayı başında Yaşlı Bakım evimizin temelini atacağız” dedi. Başkan Şahin yaptığı açıklamada; 
“İnşaatına mart ayı başında başlayacağımız "yaşlı bakımevi" inşaatını beş ay içinde tamamlayıp, Ağustos ayında hizmete almayı planlıyoruz. Hastahanemizin yanına yapacağımız bina 30 yatak kapasiteli olacak. Yaşlı Bakımevinin Selahattin Çetintaş Devlet Hastahanemizin yanında olması yaşlılarımızın devlet hastahanemizin olanaklarından daha hızlı yararlanmasına da yardımcı olacaktır.
Şehitler Parkımızın doğasından da yaşlılarımız istifade edecek. Çocuk Kulübümüzden sonra Osmaneli için en hayırlı işlerimizden biri bu yatırım olacak. Osmaneli'de bakıma muhtaç olan yaşlıların yanında, kendi isteğiyle son derece modern ev ileri teknoloji içerecek tesislerimizde kalmak isteyen yaşlılarımız da bu tesisimizden yararlanacak. Tesislerimizin birinci etabını tamamladıktan sonra dışarıyada açılıp ilave yapacağımız yatırımlarla yatak kapasitesini 150 kişiye çıkaracağız.
Amacımız dışarıdan da ilçemize kendi isteğiyle misafir olmak isteyen ve tesislerimizden yararlanmak isteyen yaşlıları da kabul edeceğiz. Sosyal Belediyecilik anlayışımızın yanında hayır dua alacağımız bir yatırımı ilçemizde gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Osmaneli yaşlılar için de tercih edilen güzel ve sağlıklı vakit geçirilecek bir kent olacak. Hep birlikte hayır dua alacağız. Osmaneli için yaşlı bakımevi yatırımımız hayırlı olsun” dedi.

yasli-bakimevinin--temeli-2.jpg

 

Bu haber toplam 1461 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum