Yasin Akçay yetkiyi aldı

Yasin Akçay yetkiyi aldı

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımlarıyla 09 Kasım 2020 Pazartesi günü Bilecik İl Kongresini gerçekleştirdi.

A+A-

Bilecik İl Kongresinde Osmaneli İlçe Başkanı olarak Yasin Akçay, Genel Başkan Ali Babacan’ın elinden Deva Partisi Osmaneli Kurucu İlçe Başkanlığı yetki belgesini aldı. Ak Parti’de uzun yıllar siyaset yapan ve geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den istifa eden Yasin Akçay, böylece Osmaneli’de Deva Parti’sinin kurucu ilçe başkanı oldu. Kurucu İlçe Başkanlığı yetki belgesini Genel Başkan Babacan’ın elinden alan Akçay; “Yepyeni bir oluşum, yepyeni bir parti. Ülkemiz için, milletimiz için yepyeni bir programla yola çıkmış bulunuyoruz. Türkiye için, Türk Milleti için artık söyleyecek sözleri kalmayanların karşısında, söyleyecek çok sözü olan, Deva Partisi vardır. Tertemiz ve yepyeni kadrolarımızla hizmete hazırız. Ak Parti teşkilatlarında geçirdiğim yıllarda edindiğim siyasi tecrübelerimi ilçemize, ilimize ve ülkemize hizmet yönünde Deva Partisinde kullanacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Çıkmış olduğumuz bu yolda milletimizle birlikte ülkemizin hayrına çok işleri, milletimizle birlikte başaracağımıza, ülkemizi bugün içinde bulunduğu dar boğazdan en kısa zamanda çıkartacağımıza gönülden inanıyorum. Deva Partisi tabela partisi olarak kurulmamış, ilk seçimde iktidara gelmeyi hedefleyerek ve buna inananlar tarafından kurulmuştur” dedi.

YASİN AKÇAY KİMDİR

Yasin Akçay, 1985 yılında Osmaneli’de dünyaya gelmiştir. İlk, Orta ve Lise tahsilini Osmaneli’de tamamlayan Yasin Akçay, Afyon Kocatepe Üniversitesinde 2 yıllık Pazarlama bölümü ve Anadolu Üniversitesinde 4 yıllık İşletme Fakültesinde okumuştur. Ak Parti Osmaneli İlçe Gençlik kollarında yönetim kurulu üyeliği, 5 yıl İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, akabinde ana kademe ilçe başkan yardımcılığı ve ilçe başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Halen Osmaneli’de Ticaretle iştigal eden Yasin Akçay evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Bu haber toplam 29533 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler