YARIN OYNANACAK DERBİ ÖNCESİNDE BAŞKANLARIN ORTAK GÖRÜŞÜ  “GALİP GELEN DOSTLUK, KAZANAN OSMANELİ OLSUN”

YARIN OYNANACAK DERBİ ÖNCESİNDE BAŞKANLARIN ORTAK GÖRÜŞÜ “GALİP GELEN DOSTLUK, KAZANAN OSMANELİ OLSUN”

DERBİ ÖNCESİNDE BAŞKANLARIN ORTAK GÖRÜŞÜ“GALİP GELEN DOSTLUK, KAZANAN OSMANELİ OLSUN”

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme,  bu hafta Osmaneli derbisine sahne olacak. 5 Kasım Cumartesi günü Osmaneli stadında oynanacak maç saat 14.00’de başlayacak. 2016-2017 sezonuna her iki Osmaneli takımı da iddialı bir giriş yaptılar. Ligin 6. Haftası itibariyle 1308 Osmaneli Belediyespor oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak 18 puan ve hiç gol yemeyerek attığı 25 golle lider durumda. Osmaneli Gençlerbirliği ise bir maç eksiğiyle ve 13 puanla 3. Sırada. Osmaneli Gençlerbirliği geçtiğimiz hafta kendi evinde Söğütspor ile 2-2 berabere kalarak ilk puanlarını kaybetmişti.

Bu haftaki maçla ilgili olarak her iki kulübün başkanlarının görüşlerini aldık. 1308 Osmaneli Belediyespor Başkanı Hayati Kaba bu haftaki derbi ile ilgili olarak, “Bu haftaki derbiye bütün Osmanelili hemşerilerimizi bekliyoruz. Bizim için Gençlerbirliği ve 1308 maçından hangi sonuç çıkarsa çıksın kazanan dostluk, kardeşlik ve Osmaneli olacaktır. Bizler her zaman birbirimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Gerek yönetim kurullarımız, gerekse hocalarımız ve futbolcu kardeşlerimiz hepimiz Osmaneli’yi temsil eden bir aileyiz. Bir aile olmaya da devam edeceğiz. Bizlerin arasını ne oynanacak maçlar, ne söylenecek sözler asla ve asla bozamayacaktır. Aramızdaki, birlik beraberliği, kardeşliği, dostluğu bozmaya asla fırsat vermeyiz. Önemli olan, centilmence, dostluk kardeşlik içerinde bir maç olmasıdır. Ben her iki takımımıza da hafta sonundaki derbide başarılar diliyorum. Temennim, sakatlıkların sarı ve kırmızı kartların olmadığı, kazananın kaybedeni kucakladığı, kaybedenin kazananı alkışladığı bir maç olmasıdır” dedi.

Osmaneli Gençlerbirliğispor kulübü başkanı İsmail Kuzu’da maçla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bizler yıllardan beri kulüp başkanları olarak sporun ruhuna, özüne göre hareket ediyoruz. Sporun dostluk, kardeşlik, birlik beraberlik olduğunu da sporcularımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bizler Osmaneli ilçemizin 2 dost aynı zamanda rakip takımlarıyız. Rakip olmamız bizlerin dostluğunu, kardeşliğini hiçbir zaman zedelemedi, bundan sonra da zedeleyemeyecek. Ben Osmanelili hemşerilerimizi bu haftaki derbi maçımıza bekliyorum. Herkes gelsin güzel bir maç seyretsin, takımlarını desteklesin, alkışlasın. Doksan dakika sonunda da el ele, kol kola sporcularımız sahadan, seyircilerimizde tribünlerden ayrılsın. Osmaneli takımları olarak bizler, Osmanelili gençlerimizin spor yapmaları için elimizden gelen gayretleri gösteriyoruz. Yıllardır kendi aramızda dostça maçlar oynuyoruz, amatör ruhla spor yapıyoruz. Bizim bu dostluğumuzu çekemeyenler de vardır. Cumartesi günü bizim dostluğumuzu çekemeyenlere prim vermeyelim, onlara kendimize güldürmeyelim. Yarın ki Osmaneli Derbisinin tek kazananı Osmaneli olmalıdır, dostluk kardeşlik olmalıdır” dedi.

Osmaneli derbisi öncesinde her iki kulüp başkanı ile bir araya gelen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de, “Her iki takım da Osmaneli’nin takımıdır. Osmaneli’nin ismini taşıyan, Osmaneli’ni temsil eden her iki takımımıza da yarın ki maçta başarılar diliyorum. Umarım dostça, kardeşçe ve güzel bir maç olur. Galip gelen dostluk, kazanan Osmaneli olsun” dedi.

 

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.