“YANLIŞTAN BİR AN EVVEL DÖNÜLMELİDİR”

“YANLIŞTAN BİR AN EVVEL DÖNÜLMELİDİR”

2021-2022 Eğitim Öğretim döneminin başlaması ile birlikte, CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er bir açıklama yayınladı.

A+A-

2021-2022 Eğitim Öğretim döneminin başlaması ile birlikte, CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er bir açıklama yayınladı. İlçe Başkanı Er, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 
“3 Okul Yerine, 1 Okulda Çocuklarımızın ve Öğretmenlerimizin Canını Hiçe Sayarak Eğitim Verilemez, Bu Yanlıştan Acil Dönülmelidir.!!!
Uzun bir aradan sonra çocuklarımız eğitim, öğretim hayatına tekrar geri döndüler dönmesine ama ilçemizde eğitim görecek okulları yok.!!!!

Yaklaşık 1 yıldan uzun süredir kapalı olan okullarımıza geçen süreçte yapılması gereken bakım, onarım veya güçlendirme işlemleri ne hikmetse eğitim, öğretim yılı içinde yapılmaya çalışılıyor veya sebepsiz yere bir okulumuz kapatılıyor. 
Bu Pandemi döneminde 3 tane okulu, 1 okula sığdırmaya çalışmak öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz açısından büyük riskler taşıyor. Ortalama 400 ila 500 arası öğrencinin eğitim gördüğü Balaban İlköğretim okulumuz Atatürk İlk Öğretim okulumuzdaki güçlendirme çalışmaları ve sebepsiz yere kapatılan Osmangazi İlk Öğretim Okulumuzdaki öğrencilerimiz ile beraber bu Pandemi döneminde kapasitesininde üstüne çıkartılarak 1.000'e yakın veya 1.000'den de fazla öğrencimize eğitim vermeye çalışıyor.
İlçemizin değerli yöneticilerine sormak istiyorum. Bu Pandemi döneminde evlatlarımızı, değerli öğretmenlerimizi ve velilerimizi tehlikeye atmak değilde nedir.?
Bu kadar yoğun öğrencinin eğitim gördüğü okulda Covid19 dan korunmak nasıl mümkün olacaktır.
Hiç bir Evladımızın, Öğretmenlerimizin ve Velilerimizin hayatını tehlikeye atmadan bu yanlıştan dönülmeli ve sebepsiz yere kapatılan Osmangazi İlk Öğretim Okulumuz Acilen tekrar açılmalı, Balaban İlk Öğretim okulumuzdaki öğrenci yoğunluğu azaltılmalıdır.
Gerekli önlemlerin ve çalışmaların acilen yapılması ve bu yanlıştan dönülmesi için Sayın Yöneticilerimizi göreve davet ediyorum. 
Yoksa sağlık yönünden bir öğrencimizi veya öğretmenimizin hayatını olumsuz etkileyecek bir şey olursa bunun sorumlusu hem sizsiniz, hem de vebali sizin üzerinizedir. 
Saygı ve Sevgilerimle” dedi. 
 


Bu haber toplam 2644 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum