YABANCI ÖĞRENCİLER OSMANELİ’YE HAYRAN KALDILAR

YABANCI ÖĞRENCİLER OSMANELİ’YE HAYRAN KALDILAR

Çok Kültürlü Sivil Bir Gelecek İçin Okul Stratejileri projesi kapsamında farklı ülkelerden gelen öğrenciler Osmaneli ilçesini gezdiler. Osmaneli...

A+A-

Çok Kültürlü Sivil Bir Gelecek İçin Okul Stratejileri projesi kapsamında farklı ülkelerden gelen öğrenciler Osmaneli ilçesini gezdiler. 
Osmaneli ilçesine gelen öğrencileri Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin karşıladı. Rehberler eşliğinde Osmaneli ilçesinin tarihi konaklarını ve evlerini gezen öğrenciler, tarihi kiliseyi de ziyaret ettiler. 4 ayrı ülkeden gelen öğrenciler, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim merkezinde tarihi Lefke Bezi dokumasını ve lefke bezinden üretilken takıarı da incelediler. Osmaneli’nin çok güzel bir şehir olduğunu söyleyen öğrenciler, “Gezdiğimiz en güzel şehirlerden biri burası. Hem coğrafyası, hem havası, hem de tarihi yapıları muhteşem bir şehir. Burayı görmekten dolayı çok mutlu olduk” dediler. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de öğrencilere hoş geldiniz diyerek, “Avrupanın çeşitli ülkelerinden gelerek bugün bizlere misafir olan öğrencilere Osmaneli ilçemizi gezdirdik ve tanıttık. Onları Osmaneli’de ağırlamaktan dolayı son derece memnunuz. Osmaneli’nin tarihi değerlerini ve doğal güzelliklerini gördüklerinde hayretlerini gizlemediler. İnşallah önümüzdeki yıllarda Osmaneli ilçemiz daha çok yerli ve yabancı turist ağırlayacaktır” dedi. 

 


Bu haber toplam 1327 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.